Vabljeni v trgovine Mladinske knjige. Blizu smo >

Readers-Digest_Trusted-Brand-Home

Podelitve nagrad

Utrinki s podelitev nagrade Trusted Brand

Podelitev nagrad Trusted Brand 2020

Zaupanje naj bo v času oddaljene bližine lepilo, ki nas kot posameznike in skupnost drži skupaj.

Trusted Brand 2020: vodja Reader's Digesta Slovenija Daniel Škraba, podjetnik Ivo Boscarol in Polona Stepišnik, direktorica prodaje v Mladinski knjigi Založbi, d. d.

Na sliki: Daniel Škraba, vodja Reader's Digesta Slovenija, in Polona Stepišnik, direktorica področja Prodaja v Mladinski knjigi Založbi, d. d., z Ivom Boscarolom, najbolj zaupanja vrednim poslovnežem leta 2020.  
 

Namesto na tradicionalni gala podelitvi v Cankarjevem domu smo se letos z zmagovalci potrošniške raziskave Trusted Brand srečali v dvorani Gospodarske zbornice Slovenije v Ljubljani na delovnem ‒ in navdihujočem zajtrku.

Priznanja najbolj zaupanja vrednim blagovnim znamkam Trusted Brand 2020 smo podelili v 32 kategorijah, pa tudi najbolj zaupanja vrednim osebnostim. Najbolj zaupanja vreden poslovnež je tudi letos Ivo Boscarol, med TV-voditelji Slovenci najbolj zaupamo Igorju E. Bergantu, med športniki Luki Dončiću, najbolj zaupanja vreden glasbenik je Vlado Kreslin, med radijskimi voditelji pa že tradicionalno Denis Avdić.

Podelitev Trusted brand 2020 je vodil igralec Domen Valič

Na sliki: voditelj prireditve Domen Valič
 

Da je prireditev tekla v sproščenem vzdušju, je poskrbel Domen Valič, ki je edini od prisotnih smel na odru stati brez maske. Najprej je med gosti pozdravil Ireno Setinšek, izvršno direktorico Inštituta za raziskovanje trga in medijev, Mediana, ki je raziskavo izvedel. Potem je oder prepustil še gostiteljici, Poloni Stepišnik, direktorici prodaje v Mladinski knjigi Založbi, d. d., in mag. Sonji Šmuc, generalni direktorici GZS, ki je zmagovalcem raziskave čestitala in poudarila pomen zaupanja v gospodarstvu.

Mag. Sonja Šmuc, generalna direktorica GZS

Na sliki: mag. Sonja Šmuc, generalna direktorica GZS
 

Za tem je hrvaški pisec Bruno Šimleša zbranim iz gospodarstva in medijev ter znanim osebnostim v jedrnatem, a duhovitem predavanju predstavil priložnosti, ki jih je podjetjem prinesla koronavirusna gospodarska stvarnost.

Bruno Šimleša

Na sliki: hrvaški pisec Bruno Šimleša
 

Ob zaključku sta se Domnu na odru pridružila Polona Stepišnik in Daniel Škraba, vodja Reader's Digesta Slovenija, in podelila priznanja: najprej smo zaploskali pronicljivemu Ivu Boscarolu, ki je že sedmič prejel priznanje za najbolj zaupanja vrednega poslovneža, za njim pa je na oder stopil Igor E. Bergant, ki je kot najbolj zaupanja vrednega TV-voditelja nasledil Slavka Bobovnika.  

Igor E. Bergant

Na sliki: Domen Valič in Igor E. Bergant
 

Med prejemniki priznanj Trusted Brand 2020 si častno omembo zasluži RTV SLO z zmagami v kar treh kategorijah: za najbolj zaupanja vredno radijsko postajo (Val 202), TV-postajo (TV Slovenija) in informativno oddajo (Odmevi).

Jerneja Jevševar Zelinka, producentka Vala 202, Natalija Gorščak, direktorica TV Slovenija, ter Igor E. Bergant in Tanja Starič, voditelja Odmevov

Na sliki (od leve proti desni): Jerneja Jevševar Zelinka, producentka Vala 202, Natalija Gorščak, direktorica TV Slovenija, ter Igor E. Bergant in Tanja Starič, voditelja Odmevov
 

Po uradnem delu smo poklepetali ob kavici in prigrizku ‒ v maskah in ob upoštevanju varnostne razdalje ‒ in se strinjali, da se je po mesecih sestankov prek Zooma lepo srečati tudi v živo.

Poslovili smo se z željo, da se naslednje leto vidimo brez mask. Iz pandemije v mirnejše in bolj sproščene čase nas bo namreč pripeljalo ravno zaupanje, ki je trenutno v največji krizi, kot je v svojem govoru poudarila Polona Stepišnik, direktorica Prodaje v Mladinski knjigi Založbi, d. d.
 

Galerija skupinskih fotografij zmagovalcev Trusted Brand skozi pretekla leta

RD_Urednica_Maja Lihtenvalner
Pogovor z urednico

Maja Lihtenvalner: Zame so pika na i vsak mesec članki o ljudeh, ki so jim uspele – vsaj na videz – nemogoče stvari.

http://obrazci.mladinska.com/Readersdigest
Ugodnosti za naročnike

Naročniki revije Reader's Digest imajo 15% ugodnejšo naročnino.

Privoščite mesečno dozo odličnega branja sebi ali svojim najdražjim.
 

Naročite revijo še danes!

 

https://www.svetknjige.si/e-pristopnica
Knjižni klub

Branje nas povezuje. Branje nas osvobaja.

Pridružite se knjižnemu klubu, da boste lahko brali več in dobro.
 

Včlanite se v Svet knjige še danes.

 

Menu