Skip Navigation LinksDomovSkupina MKDruštvo ModrinDruge dejavnosti

Druge dejavnosti

Fotografski tečaj

Ko fotograf osvoji osnove in ga fotografija zasvoji kot hobi, si zaželi dodatnega znanja. Temu je namenjen naš nadaljevalni tečaj fotografije. Udeležijo se ga lahko naši tečajniki, ki so obiskovali osnovni tečaj fotografije, pa tudi tisti, ki se s fotografijo že dalj časa ukvarjate, obvladate osnovna znanja, ki se podajajo na osnovnem tečaju (programske in ročne nastavitve fotokamere, čas osvetlitve, zaslonka, goriščna razdalja objektivov in njihov vpliv na globinsko ostrino, ISO itd.), in bi želeli svoje znanje izpopolniti oz. osvežiti že pridobljeno.

Naš predavatelj bo tudi tokrat Stane Klemenc, odličen fotograf, gorski vodnik in alpinist. Na prvih dveh srečanjih bomo ponovili in nadgradili teoretično znanje, nato pa se bomo na terenu seznanili s skrivnostmi dobre fotografije. V zadnjem delu tečaja bomo še analizirali naše fotografije in najboljše razstavili v Galeriji Sončnica.

20-urni tečaj bo izveden v pomladnih mesecih, predvidoma aprila ali maja. Tečaj bo potekal enkrat tedensko s pričetkom ob 16. uri in ob sobotah (izleti v naravo, praktični del). Zajemal bo teoretični del (ponovitev snovi z začetnega tečaja) in praktični del (izleti, fotografiranje različnih motivov: portreti, narava …).

Več informacij dobite pri vodji sekcije Jasmini Zakošek, tel. 01 241 33 18, e-pošta jasmina.zakosek@mkz.si.

 

Komentarji

Kontakt

Športno-kulturno društvo Modrin, Mladinska knjiga
Slovenska 29
1000 Ljubljana

Uradne ure: torek in četrtek med 14. in 16. uro

Telefon: 01 241 32 70
E-pošta: modrin@mkz.si

Pridružite se nam!

Spremljajte nas na Facebooku!

FacebookVabljeni v skupino Škd Modrin!

Mladinska knjiga Založba d.d.
Slovenska 29
1000 Ljubljana

E-naslov: info@mladinska.com
Telefon: 01 241 30 00

Postanimo prijatelji!

slika slika slika
  

(c) Mladinska knjiga, vse materialne pravice so last Mladinske knjige.