Skip Navigation LinksDomovSkupina MKKoledar dogodkovMoj dan

Koledar prireditev

Moj dan

26.01.19 ob 10:00 - 19:00 - Ljubljana

Druženje s poznavalci poti k boljšemu življenju, avtorji in govorci.
Moj dan

Vabljeni na prvo celodnevno druženje s priznanimi poznavalci poti k boljšemu življenju, avtorji knjižnih uspešnic in navdihujočimi govorci. Z nami bodo Urška Božič Križaj, dr. Kenan CrnkićDamjana BakaričJanez HudovernikVeronika Podgoršek in Bruno Šimleša.

Dogodek bo vodila Zvezdana Mlakar.

Ker zmorete in si zaslužite – ŽIVETI DOBRO!Program dogodka:
Urška Božič Križaj: JOGA ZA ŽENSKE (delavnica)
Na delavnici s priznano slovensko učiteljico joge boste spoznali jogo po metodah učitelja Iyengarja, ki je posebej prilagojena potrebam žensk, kar pomeni, da so asane in njihova zaporedja usklajene z mesečnim nihanjem razpoloženja in ravni energije.

Damjana Bakarič: NA BOLJŠE! (predavanje) 
Z Damjano Bakarič se boste naučili, kako se ustaviti in pogledati ven iz kupa opravkov, dela, obveznosti …; kako spoznavati in začutiti sebe, ta spoznanja analizirati in uporabiti pri »postavljanju« sebe (družina, prijatelji, sodelavci, znanci ..., načini delovanja, navade, misli, prepričanja ...).

Dr. Kenan Crnkić: TVOJE NOVO ŽIVLJENJE (predavanje)
Transformacijsko predavanje dr. Kenana Crnkića vam bo pomagalo obrniti nov list: namesto pasivnega bralca boste postali aktiven avtor svojega življenja. Zakorakali boste v novo, drugačno, mnogo lepše in bolj izpolnjeno življenje.

Janez Hudovernik: DOBER DIH – DOBRO ŽIVLJENJE (delavnica)
Pravilno dihanje je ključno, saj vpliva na vse v našem telesu, od imunskega sistema, prebave, čustvenega odziva do umskih sposobnosti. Zakaj je pomembno dihati skozi nos namesto skozi usta ter kako s preprostimi tehnikami občutno izboljšati svoje počutje, energijo čez dan in spanec, boste izvedeli na delavnici Dober dih.

Dr. Veronika Podgoršek: IZZIVI IN NAGRADE PARTNERSTVA (pogovor)
Izzivi v partnerstvu nam ponujajo globlji vpogled v delovanje samega sebe, obenem pa dajejo možnost, da se s tem, ko jih razrešujemo, razvijamo tako, da bomo bolj zadovoljni sami s sabo in v partnerstvu. Kako izzive prepoznamo in jih razrešujemo, da lahko slednjič sežemo po »nagradi«, boste izvedeli v pogovoru s priznano psihoterapevtko dr. Veroniko Podgoršek.

Bruno Šimleša: ČAS JE ZA LJUBEZEN (predavanje)
Koliko in kako se moški in ženske v resnici razlikujemo? Kako se rešiti občutka, da ne zaslužimo ljubezni? Kako ustvariti srečno zvezo? Na delavnici s hrvaškim »strokovnjakom za ljubezen« Brunom Šimlešo boste spoznali najpogostejše zablode o ljubezni. Znebili se boste toksičnih prepričanj, ki vam zastrupljajo um in srce, in s tem poskrbeli za izpolnjujoče in zadovoljujoče partnersko življenje.

OKROGLA MIZA z Zvezdano, druženje z avtorji in podpisovanje knjig.

Zaključek z glasbenim gostom Gašperjem Rifljem.

Na voljo je omejeno število vstopnic – zagotovite si svojo še danes! Dogodek bo potekal na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.


Ker zmoreš in si zaslužiš – ŽIVETI DOBRO! 

VEČ O DOGODKU MOJ DAN NA http://moj-dan.si/

Boljše in lažje življenje vam pomaga omogočiti partner dogodka LIDL Slovenija.

Bodite obveščeni!

Prijavite se na E-novice Zmenek s knjigo.

Mladinska knjiga Založba d.d.
Slovenska 29
1000 Ljubljana

E-naslov: info@mladinska.com
Telefon: 01 241 30 00

Postanimo prijatelji!

slika slika slika
  

(c) Mladinska knjiga, vse materialne pravice so last Mladinske knjige.