Skip Navigation LinksDomovSkupina MKKoledar dogodkov Proces prisotnosti

Koledar prireditev

Proces prisotnosti

21.02.19 ob 18:00 - 19:00 - Mestna knjigarna Celje

Predstavitev knjige Michaela Browna.
 Proces prisotnosti

Proces prisotnosti je učbenik o življenju, o nas samih. Za njegovo dojemanje in izkustvo zapisanega je najpomembnejša iskrenost, ki ji  včasih težko sledimo. Resnica je namreč tista, ki osvobaja naše bitje izza zidov lastne, največkrat nevidne ječe. Proces nas nauči zaznavati se, prisluhniti si in ozavestiti dogajanje pod našo kožo. Neprijetni občutki, ki se nam vzbudijo v včasih čisto običajnih vsakodnevih situacijah ali odnosih, so tisti, ki vodijo naše odločitve in (re)akcije, ali pa nas ustavljajo, naredijo nemočne in majhne. Njihov izvor ni v trenutnih okoliščinah, ampak v našem otroštvu, a tega ne znamo povezati in razumeti, zato jih vedno znova spretno zadušimo ali pomirimo, da bi tako "lažje" in nemoteno stopali skozi življenje. 

Deset tedensko potovanje skozi dolgoletno in izkustveno strukturiran Proces prisotnosti prikliče naše nezavedno v zavedno tako, da hkrati poseže na treh ravneh: razumevanje (skozi razlago), čutenje (skozi ozaveščanje in povezovanje) in telo (vaja prisotnega zveznega dihanja). To je ključ za izkustveno spremembo v življenju!

Potovanje skozi Proces lahko izvaja vsak sam, vendar skupina daje neprimerno večjo globino, širino in podporo v krznih trenutkih soočanja z ranljivimi deli znotraj nas.

Podarite si prijeten večer, v katerem boste lahko preverili svojo percepcijo življenja, se zazrli v notranje doživljanje in vaš odziv nanj ...  Dobili boste izkustveno informacijo kaj in kako vam Proces prisotnosti lahko ponudi ter prejeli odgovor ali je morda to tisto, kar bi lahko tudi vas podprlo na še lahkotnejši poti skozi življenje.

Toplo vabljeni.

 

 

Bodite obveščeni!

Prijavite se na E-novice Zmenek s knjigo.

Mladinska knjiga Založba d.d.
Slovenska 29
1000 Ljubljana

E-naslov: info@mladinska.com
Telefon: 01 241 30 00

Postanimo prijatelji!

slika slika slika
  

(c) Mladinska knjiga, vse materialne pravice so last Mladinske knjige.