Skip Navigation LinksDomovSkupina MKKoledar dogodkovIzBrano z Mirelo

Koledar prireditev

IzBrano z Mirelo

21.01.20 ob 18:00 - 19:00 - Knjigarna in papirnica Konzorcij

Na kavču v svetovalnici: Iskreno o vzgoji in najstnikih
IzBrano z Mirelo

Melita Kuhar je publicistka in avtorica knjig Iskreno o partnerstvu in Iskreno o vzgoji iz serije Na kavču v svetovalnici. Odnose raziskuje dobro desetletje, je zakonska in partnerska svetovalka. V svoji Svetovalnici se srečuje z odnosi vseh vrst in v različnih fazah razkroja.
Melita pogosto iskreno pove, da moramo pri vzgoji otrok najprej prevzgojiti sebe oziroma svoje programe in mehanizme delovanja, ki so v nas vtisnjeni s strani naših prednikov. Šele nato lahko slišimo, kaj otrok res potrebuje, in mu pomagamo na poti do zdrave in srečne odrasle osebe.

Na dogodku bomo spregovorili, kako pomembno se je slišati in sodelovati z odraščajočimi ljudmi, ki so izgubljeni med svetom nedolžnega otroštva in ne ravno prijaznim svetom odraslih, ki najstnike plaši, bega in za katerega se jim zdi, da je poln krivic. 

Spregovorili bomo tudi o različnih načinih vzgoje otroka, še posebej tistih, ki sčasoma privedejo do problematičnega vedenja najstnikov, kot jih Melita vsakodnevno obravnava v Svetovalnici.

Predvsem pa se bomo posvetili vzgojnim pristopom, ki odraščajočega otroka vodijo v oblikovanje celovite, zdrave, spoštljive, sočutne in odgovorne odrasle osebnosti. 

 

 

Dogodek je del kulturnega programa knjigarne, ki ga sofinancira Javna agencija za knjigo Republike Slovenije.

Bodite obveščeni!

Prijavite se na E-novice Zmenek s knjigo.

Mladinska knjiga Založba d.d.
Slovenska 29
1000 Ljubljana

E-naslov: info@mladinska.com
Telefon: 01 241 30 00

Postanimo prijatelji!

slika slika slika
  

(c) Mladinska knjiga, vse materialne pravice so last Mladinske knjige.