Skip Navigation LinksDomovSkupina MKKoledar dogodkovKdo ustvarja mojo realnost?

Koledar prireditev

Kdo ustvarja mojo realnost?

09.12.19 ob 18:00 - 19:00 - Knjigarna in papirnica Konzorcij

Praznično srečanje z Asyo Širovnik Moškon
Kdo ustvarja mojo realnost?

Lepo vabljeni na srečanje in pogovor z avtorico in terapevtko Asyo Širovnik Moškon, o njeni težko pričakovani knjigi Kdo ustvarja mojo realnost?, ki jo je Asya pisala več kot pet let, vsebina zanjo pa je nastajala skozi njene življenjske in terapevtske izkušnje, ko je živela in delala v različnih državah po svetu. Z Asyo bomo spregovorili o nevidnih silnicah naše psihe, ki vodijo naša življenja. Osvetlila bo nezavedno, ki je mnogo širše in globlje od naše predstave. Z Asyo se bomo dotaknili resnične, pristne duhovnosti. Če smo se še pred desetletji bali nezavednega, danes vemo, da pot do naše esence in njene osvoboditve vodi ravno skozi nezavedno. Najprej tu, najprej zdaj, v tem življenju in v tem telesu.

Predstavitev bo potekala v posebnem prazničnem vzdušju, kjer bomo ob prihajajočem novem letu nazdravili z lepimi željami.

Se vidimo v Konzorciju!

 

Asya Širovnik Moškon je uspešna in mednarodno priznana terapevtka, predavateljica, avtorica in ustanoviteljica Mednarodne šole Napredne Transcendentalne Hipnoterapije. V dolgoletnem izobraževanju po svetu in desetletnem terapevtskem delu je razvila metodologijo ozaveščanja nezavednega. Danes vodi lastne transformacijske programe doma in v tujini. Svoje znanje je v letu 2019 združila tudi v svoji prvi knjigi Kdo ustvarja mojo realnost?

 

 

Dogodek je del kulturnega programa knjigarne, ki ga sofinancira Javna agencija za knjigo Republike Slovenije.

 

Bodite obveščeni!

Prijavite se na E-novice Zmenek s knjigo.

Mladinska knjiga Založba d.d.
Slovenska 29
1000 Ljubljana

E-naslov: info@mladinska.com
Telefon: 01 241 30 00

Postanimo prijatelji!

slika slika slika
  

(c) Mladinska knjiga, vse materialne pravice so last Mladinske knjige.