Skip Navigation LinksDomovSkupina MKKoledar dogodkovIzBrano z Mirelo

Koledar prireditev

IzBrano z Mirelo

17.03.20 ob 18:00 - 19:00 - Knjigarna in papirnica Konzorcij

Ko ranjeno srce ponovno zaživi
IzBrano z Mirelo

Kako preseči sebe enkrat, dvakrat, trikrat … triindvajsetkrat? Kje dobiti vso tisto neznansko notranjo moč, da smo sploh sposobni iti čez vse velike pretrese? Komu se zares zahvaliti, da kljub vsemu ostanemo psihično in fizično popolnoma zdravi? In kje seveda po vseh takšnih in drugačnih preizkušnjah še najti dovolj navdušenja, vedrine in notranje radosti za ponoven preboj v novo Življenje?

Bojan Jurina v knjigi Za vse nas iskreno pripoveduje o svojih težkih življenjskih izkušnjah in soočanju z nepredstavljivo bolečino ob izgubi obeh otrok ter z nami deli globoko izkušnjo svoje notranje preobrazbe.

Knjigo je napisal predvsem z namenom, da ljudem predstavi čudež Življenja skozi oči njegovih izkušenj. Kako se je soočal z izjemnimi izzivi na vseh glavnih področjih in kako se je dogajala vsa ta silna in močna preobrazba, kako so se spreminjala prepričanja in kako je nastajalo popolnoma drugačno zavedanje. In seveda, kako mu je uspelo najti pot naprej iz vsega tega. Trdno je prepričan in verjame, da bo marsikateri bralec našel veliko  skupnega s svojo potjo. In da mu bo seveda prebiranje knjige lahko v veliko pomoč.

Knjiga je namenjena vsem bralcem, ki želijo dobiti malce drugačno sliko o Življenju. Ljudem, ki  se soočajo z takšnimi in drugačnimi spremembami v Življenju (tudi tistimi, ki najbolj bolijo) in jih še ne razumejo najbolj. In še ne najdejo nekega pravega recepta za naprej. Vsem tistim, ki bi želeli od Življenja mnogo več, a ne vedo, kako se tega lotiti. Pa tudi tistim, ki jih Življenje iz kakršnegakoli razloga sili v dodatno odkrivanje in razumevanje čudeža imenovanega Življenje. In bi se radi odpravili na to pot.

Življenje je v osnovi  izključno dobronamerno, želi nam le najboljše. Bojan Jurina ve, da je to težko razumeti, a je še kako zelo res. Nikoli ni prepozno za korenite spremembe, ne glede na to, kaj se nam dogaja v Življenju. Ni nemogočih stvari in ni nemogočih poti. Le na pot notranjega odkrivanja se je potrebno odpraviti. Odločno, brez omahovanja in z močno vero. In takrat je še vse mogoče. Tudi tisto najboljše, kar sanjamo le v svojih najlepših sanjah.

 

 

Dogodek je del kulturnega programa knjigarne, ki ga sofinancira Javna agencija za knjigo Republike Slovenije.

Bodite obveščeni!

Prijavite se na E-novice Zmenek s knjigo.

Mladinska knjiga Založba d.d.
Slovenska 29
1000 Ljubljana

E-naslov: info@mladinska.com
Telefon: 01 241 30 00

Postanimo prijatelji!

slika slika slika
  

(c) Mladinska knjiga, vse materialne pravice so last Mladinske knjige.