Skip Navigation LinksDomovSkupina MKKoledar dogodkovPretekli dogodkiŠivam si

Koledar prireditev

Šivam si

15.05.14 ob 17:00 - 19:00 - Knjigarna Dom knjige

Delavnica z avtoricama Suzano Duhovnik in Mimi Udovč.
Šivam si

Ste radi oblečeni drugače? Naveličani konfekcije v trgovinah? Imate oblačila, ki bi z manjšimi posegi lahko »tekla še en krog«? Če se še niste lotili šivanja, ker se vam zdi prezahtevno, je pred vami knjiga, ki vas bo prepričala o nasprotnem.

Slovenski avtorici Suzana Duhovnik in Mimi Udovč sta v priročniku Šivam si strnili vse, kar morate vedeti, da lahko oblačila popravite, dodelate in tudi v celoti zašijete. Začetnikom so namenjene vse poglavitne spretnosti ročnega šivanja, nadaljevanje pa prinaša popoln pregled šivanja na stroj in izdelave oblačil po lastni meri. Jedrnata navodila spremljajo nazorne fotografije, risbe in namigi, ki vas kot dober učitelj šivanja sistematično vodijo od koraka do koraka.

Z novim znanjem si sešijte krilo, hlače, bluzo in majico po navodilih in priloženih krojih v konfekcijskih številkah 36–50. Preden obiščete trgovino z metrskim blagom, pa vam bodo v pomoč nasveti za izbiro primernega blaga in modela oblačila. Prepustite se torej ustvarjalnosti in se razveselite edinstvenega oblačila, ki bo delo vaših rok!

Ob izidu knjige Šivam si vas vabimo na delavnico, kjer vam bosta avtorici predstavili osnove šivanja. Začetnice si boste naredile prvi šiviljski izdelek na roke, šal, poletno pašmino ali ruto, tiste, ki imate šivalni stroj, pa si boste lahko na delavnici naredile oseben kroj za krilo po vaših merah in po vaših željah.

Bodite obveščeni!

Prijavite se na E-novice Zmenek s knjigo.

Mladinska knjiga Založba d.d.
Slovenska 29
1000 Ljubljana

E-naslov: info@mladinska.com
Telefon: 01 241 30 00

Postanimo prijatelji!

slika slika slika
  

(c) Mladinska knjiga, vse materialne pravice so last Mladinske knjige.