Skip Navigation LinksDomovSkupina MKKoledar dogodkovPretekli dogodkiManca Košir: DAROVI MINEVANJA

Koledar prireditev

Manca Košir: DAROVI MINEVANJA

14.05.15 ob 19:00 - 20:00 - Knjigarna Dom knjige

Manca Košir nam v svoji peti knjigi dopisovanj predstavi teme, ki veljajo za nepriljubljene in so večinoma še vedno tabu.
Manca Košir: DAROVI MINEVANJA

 

Njeni dopisovalci so tokrat Ksenija Malia Leban, ki je opisala svojo obsmrtno izkušnjo, Janko Bohak, ki je osvetlil smrt s psihoanalitskega vidika, zdravnica paliativne medicine Urška Lunder , ki je spregovorila o svojih izkušnjah z umirajočimi, pater Karel Geržan , ki je spregovoril o presežnem, Jasna Stošić, ki se je soočila z diagnozo rak, spremljevalka umirajočih Ana Drevenšek in Tina Košir Mazi, ki je brez dlake na jeziku opisala kruto izkušnjo splava. Kljub hudemu (samomorilnost, objem smrti, diagnoza rak, rojevanje mrtvega otroka) pa vsa pisma svetlikajo luč upanja in zaupanja. Knjiga Darovi minevanja je zato zdravilna. Če so si ranljivost dovolili njeni dopisovalci, tudi bralec dobi dovoljenje, da sam sebi govori po resnici.

Na dogodku boste lahko spoznali nekatere od Mančinih dopisovalcev: Ksenija Malia Leban je konferenčna tolmačka in prevajalka, spremljevalka v obporodnem obdobju in ob življenjskih prehodih, Jasna Stošić je ljubiteljica narave, zdravnica, zagovornica in terapevtka integrativne medicine, Tina Košir Mazi voditeljica pogovorov o literaturi in v okviru doktorskega študija raziskovalka indijskih filozofij. Z nami bo seveda tudi avtorica knjige Manca Košir.

Lepo vabljeni na nepozaben večer med srčnimi in iskrenimi ljudmi!

Bodite obveščeni!

Prijavite se na E-novice Zmenek s knjigo.

Mladinska knjiga Založba d.d.
Slovenska 29
1000 Ljubljana

E-naslov: info@mladinska.com
Telefon: 01 241 30 00

Postanimo prijatelji!

slika slika slika
  

(c) Mladinska knjiga, vse materialne pravice so last Mladinske knjige.