Skip Navigation LinksDomovSkupina MKKoledar dogodkovPretekli dogodkiMARKETING – temeljni koncepti in njihova uporaba v praksi

Koledar prireditev

MARKETING – temeljni koncepti in njihova uporaba v praksi

01.03.16 ob 18:00 - 19:00 - Mestna knjigarna Maribor

Pogovor z avtorji knjige Matjažem Iršičem, Borutom Milfelnerjem in Aleksandro Pisnik
MARKETING – temeljni koncepti in njihova uporaba v praksi

V knjigi avtorji jedrnato in pregledno predstavljajo ključna vsebinska področja marketinga kot aktivnosti in kot ene od poslovnih naravnanosti organizacij. V njej je mogoče slediti konceptualnim, razlagalnim, metodološkim in uporabnostnim vidikom marketinga, ki so ga avtorji razdelili na tri zaokrožene celote: Uvod v marketing, Strateške odločitve v marketingu in Splet marketinških aktivnosti. Pri tem so se omejili na marketing organizacij na njihovih prodajnih trgih.

Uporabili so obsežen izbor domače in tuje relevantne literature, v številnih primerih so se opirali na empirične raziskave, s katerimi so ponudili tudi praktičen pogled na pomembna strateška in operativna vprašanja na področju marketinga, ki naj bi jih poznal vsak menedžer.

Knjiga je zato namenjena ne le študentom, temveč tudi vsem tistim, ki bi želeli imeti strnjen, celovit ter s praktičnimi primeri podkrepljen pregled nad sicer izjemno širokim področjem marketinga. Avtorji so poskušali splošne konceptualne in metodološke vidike marketinga povezati z značilnostmi uporabe marketinga v slovenskih organizacijah, iz katerih so številni daljši in krajši praktični primeri, ki bralcu omogočajo lažje razumevanje predstavljene vsebine.

Recenzijo knjige sta opravila dr. Damijan Mumel, redni profesor z Ekonomsko-poslovne fakultete Univerze v Mariboru in dr. Tomaž Kolar, izredni profesor z Ekonomske fakultete Univerze v Ljubljani, pogovor z avtorji pa bo vodil mag. Dušan Vrban iz podjetja Kainoto.

Bodite obveščeni!

Prijavite se na E-novice Zmenek s knjigo.

Mladinska knjiga Založba d.d.
Slovenska 29
1000 Ljubljana

E-naslov: info@mladinska.com
Telefon: 01 241 30 00

Postanimo prijatelji!

slika slika slika
  

(c) Mladinska knjiga, vse materialne pravice so last Mladinske knjige.