Skip Navigation LinksDomovSkupina MKKoledar dogodkovPretekli dogodkiČutim, torej sem!

Koledar prireditev

Čutim, torej sem!

26.01.17 ob 18:00 - 19:00 - Mestna knjigarna Maribor

Pogovor o čustvih, odnosih in osebni rasti.
Čutim, torej sem!

Zavedanje, pristnost in samostarševstvo so za avtorja knjige Čutim, torej sem! ključni koncepti osebne rasti. Stik s telesom ter učinkovito upravljanje s čustvi pa odločilni tehniki, s katerima razpolagamo. Meditacija, joga, veganstvo, tek, branje knjig ... Nič od tega ne bo prineslo korenitih sprememb samo po sebi. Gre za podporne dejavnosti. Pozitivnih sprememb se ne da doseči brez boljšega stika s sabo in upravljanja s čustvi.

Dogodek bo vodila Zora A. Jurič. Z avtorjem knjige Izidorjem Gašperlinom bosta predstavila pomen čustev za naše odnose in osebno rast: Zakaj imamo težave s sabo in v odnosih. Kaj je upravljanje s čustvi, zakaj je tako pomembno za osebno rast. Kako izražanje čustev vpliva na druge. Zakaj so čustva še posebej pomembna v družinskih odnosih. 

Alenka Rebula je v komentarju h knjigi zapisala: “To je zelo poštena knjiga. Ne skriva težav na poti preobrazbe odnosov, a hkrati opogumlja, ponuja odkrito prijateljsko besedo in zanesljivo roko na rami. Napisal jo je moški, ki si upa čutiti in iti v spremembe, ki si upa biti odprt do ženske, do otrok in tudi do neobvladljivega v življenju. Všeč so mi duhovitost, osebni primeri ter ravno pravo razmerje med teorijo in pojasnjevanjem.” 

Izidor Gašperlin je partnerski in družinski terapevt, širši javnost najbolj znan po večletnih nasvetih v časopisu Nedelo in portalu Med.over.net. Dolgoletne terapevtske in življenjske izkušnje je združil v različnih predavanjih in delavnicah,  s katerimi preprosto in zelo konkretno nagovarja splošno javnost ter vodstva in zaposlene v šolah, podjetjih in ustanovah.

Lepo vabljeni!

 

Dogodek je del kulturnega programa knjigarne, ki ga sofinancira Javna agencija za knjigo Republike Slovenije.  

Bodite obveščeni!

Prijavite se na E-novice Zmenek s knjigo.

Mladinska knjiga Založba d.d.
Slovenska 29
1000 Ljubljana

E-naslov: info@mladinska.com
Telefon: 01 241 30 00

Postanimo prijatelji!

slika slika slika
  

(c) Mladinska knjiga, vse materialne pravice so last Mladinske knjige.