Skip Navigation LinksDomovSkupina MKKoledar dogodkovPretekli dogodkiVrtnarimo z Jernejo

Koledar prireditev

Vrtnarimo z Jernejo

09.03.17 ob 18:00 - 19:00 - Mestna knjigarna Maribor

Ob prvih pomladnih opravilih na vrtu vam bo Jerneja Jošar, avtorica uspešnice Ekološko vrtnarjenje za vsakogar, ponudila veliko praktičnih napotkov za uspešno delo na vrtu.
Vrtnarimo z Jernejo

Pravkar je pri Mladinski knjigi izšel njen novi priročnik Vrtnarimo z Jernejo, ki bo razveselil tako začetnike kot vse tiste, ki bi radi o ekološkem vrtnarjenju zvedeli še kaj več. Priročnik Vrtnarimo z Jernejo vas bo spremljal celo leto, saj ponuja nasvete za vsak mesec, od januarja do decembra.

»Kako sploh začeti? Po kateri metodi? Je pravi biodinamični način, je to morda permakultura? Bodite zvedavi in preučite vse.

Sama sem od vsakega vzela tisto, kar je meni najbližje, kar se sklada z mojim življenjskim slogom, mojo filozofijo. Pri meni ni lopatanja niti večnega okopavanja v poletnih dneh, vsakodnevnega zalivanja in pletja, ki ga pri sosedih nikoli ni konec. V tej knjigi je opisano, zakaj mi je vse to prihranjeno. Proč s strahom, da ne utegnete, ne zmorete ali da ne veste. Vrtnarjenja se bomo vsi, ki smo se tega lotili, učili do konca življenja,« spodbuja Jerneja.

O novem priročniku Jerneje Jošar Vrtnarimo z Jernejo ter postopkih in opravilih, ki bodo pripomogli k zadovoljstvu in ponosu lastnikov ekoloških vrtov, se bo z avtorico pogovarjal Matic Sever, glavni urednik revije Rože in vrt.

Lepo vabljeni!

 

Jernejo Jošar lahko srečate v knjigarnah po Sloveniji:

21. marec, ob 18. uri, knjigarna Konzorcij, Ljubljana

23. marec, ob 19.00, Dom knjige Koper

30. marec, ob 18.00, Mestna knjigarna Novo mesto.

 

Dogodki so del kulturnega programa knjigarne, ki ga sofinancira Javna agencija za knjigo Republike Slovenije.

Bodite obveščeni!

Prijavite se na E-novice Zmenek s knjigo.

Mladinska knjiga Založba d.d.
Slovenska 29
1000 Ljubljana

E-naslov: info@mladinska.com
Telefon: 01 241 30 00

Postanimo prijatelji!

slika slika slika
  

(c) Mladinska knjiga, vse materialne pravice so last Mladinske knjige.