Skip Navigation LinksDomovSkupina MKKoledar dogodkovPretekli dogodkiSavina Atai

Koledar prireditev

Savina Atai

12.02.19 ob 18:00 - 19:00 - Knjigarna in papirnica Konzorcij

9 let po razsvetljenju
Savina Atai

Kaj se je zgodilo z lebdečo deklico, ki je bila do svojega devetega leta krščena v kar 6-ih različnih verah, prejela več kot 100 duhovnih iniciacij; se urila v najnaprednejših jogijskih, taoističnih in tantričnih tehnikah ter popila toliko svete vode in pšeničnega soka, da bi z njima lahko napolnila ocean; ki je sedela ob stopalih največjih gurujev ter doživela svet duhovnosti čisto od blizu – tudi njegove najbolj temne, umazane in skrivnosti polne plati?

V prvi knjigi, Dihaj, lebdeča deklica, te peljem v svojo temo, k mali deklici – ter velikemu učitelju, ki je videl njeno celotno usodo, pa je ni mogel rešiti. Lahko ji je dal le navodila, kako ostati nepoškodovana v brezizhodni temi, ki jo čaka. Peljem te skozi življenje polno krstov, lebdenja, postov, duhovnih inciacij, ter do osebe, ki bi morala najbolj varovati svojega otroka – mame.

Življenje nam vedno pokaže, da obstaja luč na koncu tunela, treba je iti skozi. 23 let kasneje je bila ta deklica spet ujeta, na mestu svojega spočetja, v Hotelu Slon, kot ljubica duhovne avtoritete, ki je bila v resnici energetski vampir. Se bo do konca ugasnila? 

Pogum je, da gremo v življenju v svoje največje rane. V temo in tunel. Saj le tako lahko pridemo nazaj do svetlobe, ugledamo luč, ki nas čaka na koncu tunela. To je edina pot. Glavno sporočilo, ki ti ga želim predati je, da smo tukaj zato, da utelesimo svoje potenciale, prevzamemo odgovornost za svoje življenje, vzljubimo vse svoje sence; da ne bežimo iz sebe (kamorkoli, niti v duhovnost), ampak vsako svojo življenjsko izkušnjo uporabimo, da še bolj polno živimo in uživamo. Tukaj in zdaj.

Knjiga je hkrati moja intimna zgodba ter tvoje zatočišče, ki ti nudi praktične meditacije za vsak dan ter varen prostor za vse dele tebe

Se vidimo v Konzorciju.

 

Dogodek je del kulturnega programa knjigarne, ki ga sofinancira Javna agencija za knjigo Republike Slovenije.

Bodite obveščeni!

Prijavite se na E-novice Zmenek s knjigo.

Mladinska knjiga Založba d.d.
Slovenska 29
1000 Ljubljana

E-naslov: info@mladinska.com
Telefon: 01 241 30 00

Postanimo prijatelji!

slika slika slika
  

(c) Mladinska knjiga, vse materialne pravice so last Mladinske knjige.