Skip Navigation LinksDomovSkupina MKKoledar dogodkovPretekli dogodkiIzBrano z Mirelo

Koledar prireditev

IzBrano z Mirelo

19.03.19 ob 18:00 - 19:00 - Knjigarna in papirnica Konzorcij

Pika Rajnar - Tapkanje za lajšanje bolečin
IzBrano z Mirelo

Možgani in telo lahko z veliko možnostmi ustvarjajo, povečujejo in podaljšujejo bolečino. Ko boste prebrali knjigo Tapkanje za lajšanje bolečin, ne boste le vedeli, kaj vam povzroča bolečino, temveč tudi, kako se je v celoti in za vedno znebiti. Toda, priznajmo si: pri tem ne gre le za odpravo bolečin. Gre za vaše opolnomočenje, da vzamete svoje telo nazaj v svoje roke in zaživite življenje, kakršnega si želite.

Mirela Smajić, predstavnica založbe Primus in Pika Rajnar, AAMET predavateljica ter zastopnica AAMET za Slovenijo (AAMET - The Association for the Advancement of Meridian Energy Techniques) bosta v prvem delu spregovorili o tapkanju, ki učinkovito odpravlja kronično bolečino, ker bolniku pomaga opustiti nepredelana čustva, ki zadržujejo telo v stresu.

V drugem delu druženja bomo s tapkanjem odstranjevali negativen čustveni naboj posameznih dogodkov ter drugih težav iz preteklosti in sedanjosti. Pri tem možgani dobijo sporočilo, da lahko varno sprostijo napete mišice in zmanjšajo občutljivost živcev. Takrat telo lahko začne okrevati po kronični bolečini, pa tudi drugih simptomih.

 

»S tapkanjem po končnih točkah telesnih meridianov pomagamo telesu, da ostane pretočno in kot tako ne več predvsem skladišče vseh ujetih in v podzavest potlačenih občutkov.«
Pika Rajnar, predavateljica AAMET

 

Z Mirelo se bomo vsak tretji torek v mesecu pogovarjali z zanimivi gosti in skupaj raziskovali aktualne teme sodobnega časa. Vodilo bodo knjige, ki navdihujejo in opogumljajo na poti do celovitosti, harmonije, sreče in radosti.
Ste pripravljeni na pogovorni skok v neznano?

 

 

Dogodek je del kulturnega programa knjigarne, ki ga sofinancira Javna agencija za knjigo Republike Slovenije.

Bodite obveščeni!

Prijavite se na E-novice Zmenek s knjigo.

Mladinska knjiga Založba d.d.
Slovenska 29
1000 Ljubljana

E-naslov: info@mladinska.com
Telefon: 01 241 30 00

Postanimo prijatelji!

slika slika slika
  

(c) Mladinska knjiga, vse materialne pravice so last Mladinske knjige.