Skip Navigation LinksDomovSkupina MKMK TrgovinaVizija, poslanstvo in okolje

Vizija in poslanstvo

Vizija 

Mladinska knjiga Trgovina bo tudi v prihodnosti ohranjala vodilno vlogo na področju knjigarništva in papirništva v Sloveniji ter oskrbe pravnih oseb z uvedbo novih programov, metod in tehnologij.

Poslanstvo

Osnovno poslanstvo podjetja je široka pokritost trga z maloprodajno in veleprodajno mrežo. Zadovoljstvo kupcev je ključni razlog za razvoj novih prodajnih metod in tehnik s katerimi stremimo k odličnosti svojih storitev. Smo uigrana ekipa, ki živi s kupcem. Sodelujemo v kreativnem okolju, s stalnim stikom z najsodobnejšimi tehnologijami. Cenimo predanost, samoiniciativnost in podjetniško razmišljanje. Prijazno uporabniško izkušnjo zagotavljamo s privlačno ponudbo, premišljenimi storitvami in z odlično podporo svojim kupcem. Smo zanesljivi in inovativni ter ponosni na svoje korenine.

Mladinska knjiga Trgovina kot član Skupine MK prispeva k izobraževanju, spodbujanju bralne kulture, življenjskemu slogu in oskrbi s potrošnim pisarniškim materialom ter s tem boljši kakovosti življenja ljudi na različnih ravneh. Z ustvarjanjem vrednosti zagotavljamo konkurenčnost, rast in skladen razvoj družbe ter tvorno prispevamo k nadaljnji globalni rasti in razvoju Skupine MK. Odgovorno vlagamo v slovensko družbo in okolje ter podpiramo razvoj slovenskega znanja. 

Okoljska politika

Z okoljsko politiko se zavezujemo k zmanjševanju vplivov na okolje in trajnostnemu razvoju!

  • Zavedamo se vplivov na okolje, ki jih povzročamo s svojo dejavnostjo, jih redno merimo in nadzorujemo ter – v skladu s postavljenimi cilji in kriteriji – izboljšujemo postopke za ukrepanje in programe za izvedbo.
  • Dosledno zagotavljamo skladnost z zakonskimi zahtevami.
  • Zavezani smo k nenehnemu izboljševanju našega sistema ravnanja z okoljem.
  • Prizadevamo si za učinkovito rabo energije.
  • Zaposlene ozaveščamo na področju varovanja okolja, dosledno ločujemo odpadke in zvišujemo stopnjo zavedanja glede odgovornega ravnanja z okoljem.

Z zavezo okoljske politike in odgovornega ravnanja z okoljem seznanjamo poslovne partnerje (dobavitelje oz. podizvajalce in tudi kupce).

Vizitka

Mladinska knjiga
Slovenska cesta 29,
1000 Ljubljana

Telefon: 01 241 30 00
E-naslov: info@mladinska.com

Pomembnejši kontakti

Mladinska knjiga Založba d.d.
Slovenska 29
1000 Ljubljana

E-naslov: info@mladinska.com
Telefon: 01 241 30 00

Postanimo prijatelji!

slika slika slika
  

(c) Mladinska knjiga, vse materialne pravice so last Mladinske knjige.