Skip Navigation LinksDomovSkupina MKNovice

Novice

Z vami smo povezani preko spleta

Spoštovani, v prizadevanjih za preprečevanje koronavirusa vas prijazno vabimo, da se na Mladinsko knjigo z aktualnimi vprašanji obrnete preko elektronskih naslovov namesto telefonskih linij. Za vsa splošna vprašanja nam pišite na e-naslov: info@mladinska.com, za vprašanja v zvezi z učbeniki ter interaktivnima portaloma ucimte.com in ucimse.com pa na e-naslov: ucbeniki@mkz.si. Trudili se bomo za ažurno odzivanje na vaša vprašanja.

50 brezplačnih e-knjig

V dneh, ko so ljubitelji knjig in strastni bralci prikrajšani za obiske knjigarn in knjižnic, bodo lahko na www.e-emka.si izbirali med 50 brezplačnimi elektronskimi knjigami za vse generacije in za različne okuse.

Pogodba Mojce Širok tudi na Hrvaškem

Pogodba, z modro ptico nagrajeni kiminalni roman Mojce Širok, bo 2. aprila 2020 izšel na Hrvaškem. Slovenski bralci pa željno pričakujejo nadaljevanje uspešnice.

Schwentnerjeva nagrada Tinetu Logarju

Na slavnostni prireditvi, s katero se je v Cankarjevem doma uradno začel 34. Slovenski knjižni sejem, je bil največji aplavz namenjen uredniku Tinetu Logarju, letošnjemu prejemniku Schwentnerjeve nagrade.

Frankfurt po Frankfurtu 2018

V ponedeljek, 12. novembra 2018 ob 10. uri se v knjigarni Konzorcij odpre 32. Frankfurt po Frankfurtu. Prodajna razstava knjig ima tudi v času, ko so tuje knjige hitro in lahko dostopne, pomembno vlogo.

Spletno nakupovalno središče MK

Emka.si

Pridružite se nam na Facebooku

FacebookVabljeni v skupino ljubiteljev branja Radi beremo!

Mladinska knjiga Založba d.d.
Slovenska 29
1000 Ljubljana

E-naslov: info@mladinska.com
Telefon: 01 241 30 00

Postanimo prijatelji!

slika slika slika
  

(c) Mladinska knjiga, vse materialne pravice so last Mladinske knjige.