Skip Navigation LinksDomovSkupina MKNovice

Novice

Vse naše knjigarne so spet odprte

Spoštovani kupci, z veseljem vam sporočamo, da so od ponedeljka, 18. maja, odprte vse knjigarne in papirnice Mladinske knjige po vsej Sloveniji, 20. maja odpiramo še novo trgovino v nakupovalnem centru Aleja v Ljubljani. Zaradi obnove stavbe bo do 1. junija zaprta le Knjigarna in papirnica Trubarjeva.

Z vami smo povezani tudi preko spleta

Spoštovani, prijazno vas vabimo, da se na Mladinsko knjigo z aktualnimi vprašanji obrnete preko elektronskih naslovov. Za vsa splošna vprašanja nam pišite na e-naslov: info@mladinska.com, za vprašanja v zvezi z učbeniki ter interaktivnima portaloma ucimte.com in ucimse.com pa na e-naslov: ucbeniki@mkz.si. Trudili se bomo za ažurno odzivanje na vaša vprašanja.

Pogodba Mojce Širok tudi na Hrvaškem

Pogodba, z modro ptico nagrajeni kiminalni roman Mojce Širok, bo 2. aprila 2020 izšel na Hrvaškem. Slovenski bralci pa željno pričakujejo nadaljevanje uspešnice.

Schwentnerjeva nagrada Tinetu Logarju

Na slavnostni prireditvi, s katero se je v Cankarjevem doma uradno začel 34. Slovenski knjižni sejem, je bil največji aplavz namenjen uredniku Tinetu Logarju, letošnjemu prejemniku Schwentnerjeve nagrade.

Frankfurt po Frankfurtu 2018

V ponedeljek, 12. novembra 2018 ob 10. uri se v knjigarni Konzorcij odpre 32. Frankfurt po Frankfurtu. Prodajna razstava knjig ima tudi v času, ko so tuje knjige hitro in lahko dostopne, pomembno vlogo.

Spletno nakupovalno središče MK

Emka.si

Pridružite se nam na Facebooku

FacebookVabljeni v skupino ljubiteljev branja Radi beremo!

Mladinska knjiga Založba d.d.
Slovenska 29
1000 Ljubljana

E-naslov: info@mladinska.com
Telefon: 01 241 30 00

Postanimo prijatelji!

slika slika slika
  

(c) Mladinska knjiga, vse materialne pravice so last Mladinske knjige.