Skip Navigation LinksDomovSkupina MKNovice50 brezplačnih e-knjig

50 brezplačnih e-knjig

V dneh, ko so ljubitelji knjig in strastni bralci prikrajšani za obiske knjigarn in knjižnic, bodo lahko na www.e-emka.si izbirali med 50 brezplačnimi elektronskimi knjigami za vse generacije in za različne okuse.

Mladinska knjiga je v svoji spletni knjigarni za prodajo e-knjig e-Emka ponudila bralcem brezplačen dostop do 50 e-knjig. Uporabniki imajo na povezavi https://www.e-emka.si/catalog/show/brezpla%C4%8Dne+eknjige/68 navodila za prijavo in seznam knjig, do katerih lahko dostopajo brezplačno.

Na voljo so knjige za otroke in mladostnike, na primer Menjalnica sanj (Milan Dekleva), Pika Nogavička (Astrid Lindgren), Absolutno resnični dnevnik Indijanca s polovičnim delovnim časom (Sherman Alexie) … Ljubitelji dobrih romanov zagotovo ne bodo spregledali Dnevov zavrženosti (Ellena Ferrante) in Dnevnika Ane Frank (Anne Frank), za ljubitelje napetih zgodb so med drugim na voljo: Dekle na vlaku (Paula Hawkins), Ni je več (Gillian Flynn), Inferno (Dan Brown) … Za urice sproščujočega branja bo dobrodošel Dnevnik Bridget Jones (Helen Fielding) ali Skrivni dnevnik Hendrika Groena, starega 85 let (Hendrik Groen). Vsi, ki si potrebujejo spodbudno in pomirjujočo družbo, bodo izbirali med priročniki (Kar zagotovo vem Oprah Winfrey, Formule ljubezni Zorana Milivojevića …).

Za bolj zahtevne bralce bo odličen izbor tudi mednarodna uspešnica Umetnost vojne (Sunzi) ali Zgodovina branja (Manguel) …

Naj bo zavezništvo in prijateljstvo s knjigami v teh težkih časih še močnejše, kot je običajno!

 

Spletno nakupovalno središče MK

Emka.si

Pridružite se nam na Facebooku

FacebookVabljeni v skupino ljubiteljev branja Radi beremo!

Mladinska knjiga Založba d.d.
Slovenska 29
1000 Ljubljana

E-naslov: info@mladinska.com
Telefon: 01 241 30 00

Postanimo prijatelji!

slika slika slika
  

(c) Mladinska knjiga, vse materialne pravice so last Mladinske knjige.