Skip Navigation LinksDomovSkupina MKNoviceKdo vse je prišel med najbolj zaupanja vredne

Kdo vse je prišel med najbolj zaupanja vredne

Mladinska knjiga in Reader's Digest sta v Klubu Cankarjevega doma v Ljubljani že dvanajstič zapovrstjo podelila priznanja Trusted Brand blagovnim znamkam in osebnostim, ki jim Slovenci najbolj zaupamo.

Trusted brand

Kipci za najbolj zaupanja vredne blagovne znamke so bili podeljeni v 35 kategorijah, tri od njih so bile letos prvič vključene. V novi kategoriji med in medeni izdelki je to priznanje dobila blagovna znamka Medex, v kategoriji montažne hiše je slavil Marles, najbolj zaupanja vredno smučišče je Rogla in najbolj zaupanja vredna trgovina s športno opremo je Hervis. 

Že šesto leto zapovrstjo so bila priznanja podeljena tudi najbolj zaupanja vrednim osebnostim v Sloveniji. Med njimi so se letošnje podelitve udeležili poslovnež Ivo Boscarol, ki to priznanje prejema že od samega začetka, televizijski voditelj Slavko Bobovnik, ki je to priznanje prejel peto leto, ter Ansambel Saša Avsenika, ki je letos slavil prvič. Preostali prejemniki priznanj za najbolj zaupanja vredno osebnost so še še radijski voditelj Denis Avdić ter najbolj zaupanja vredni športnik Goran Dragić.

Program je tudi letos povezoval gledališki igralec in stand-up komik Tadej Toš. V glasbenem delu je nastopila mlada sopranistka Eva Pavli, ki se ji je s plesno točko pridružil plesalec Matevž Česen. Udeležence je uvodoma nagovorila direktorica Prodaje Tatjana Stojič.

Na odru so se izmenjali trije podeljevalski pari, ki so jih sestavljali vodja RD Daniel Škraba in urednica revije RD Maja Lihtenvalner, vodja Sveta knjige Gregor Medved in vodja marketinga Martina Dolgan ter član uprave Marko Ručigaj in direktorica prodaje Tatjana Stojič.

Na fotografiji: Številna ekipa najbolj zaupanja vrednih mladih Avsenikov.

Spletno nakupovalno središče MK

Emka.si

Pridružite se nam na Facebooku

FacebookVabljeni v skupino ljubiteljev branja Radi beremo!

Mladinska knjiga Založba d.d.
Slovenska 29
1000 Ljubljana

E-naslov: info@mladinska.com
Telefon: 01 241 30 00

Postanimo prijatelji!

slika slika slika
  

(c) Mladinska knjiga, vse materialne pravice so last Mladinske knjige.