Skip Navigation LinksDomovSkupina MKNoviceKulturni praznik v Mestni knjigarni Maribor

Kulturni praznik v Mestni knjigarni Maribor

V Mestni knjigarni Maribor smo na kulturni program pripravili kakovosten program za otroke in odrasle.

Kulturni praznik v Mariboru

Odlični gosti so navdušili več kot 300 obiskovalcev.

Ob 10. uri smo se ob z mačkom Murijem pomudili v Mačjem mestu. Na dogodek je prišlo čez 100 otrok in njihovih staršev. Po rajanju so imeli otroci delavnico – izdelovali so mačje kape, medalje in pasove. Vsi so se zelo zabavali. Tudi precej Murijevih artiklov smo prodali. Dogodek je vodila Simona Kopinšek.

Maček Muri

Ob 14. uri se je pričel osrednji dnevni dogodek. Za uvod so učenke OŠ Draga Kobala odplesale plesno točko. Po uvodnem pozdravu so se s petjem, igranjem na kitaro in flavto ter deklamacijo Urške nastopili predstavili še drugi povabljeni učenci.

Nato smo besedo predali Simoni Kopinšek in gostom Alfiju Nipiču, Alenki Cilenšek, Marku Slaviču, Tadeju Tošu ter Elizabeti Kovačič. Pogovor o knjigi Skrivni dnevnik Henrika Groena je potekal v sproščenem, prazničnem vzdušju. Gostje so se zelo zabavali ob zgodbah, ki jih je pripovedovala gospa Kovačič. Med drugim je Tadeja Toša z družino povabila k sebi domov na domač jabolčni zavitek. Direktor Marko Slavič pa je Alfiju Nipiču obljubil, da mu bo uredil sobo v domu, in še veliko drugih prigod. Pogovor je trajal več kot dve uri, vendar je bil za obiskovalce do konca zanimiv.

Spletno nakupovalno središče MK

Emka.si

Pridružite se nam na Facebooku

FacebookVabljeni v skupino ljubiteljev branja Radi beremo!

Mladinska knjiga Založba d.d.
Slovenska 29
1000 Ljubljana

E-naslov: info@mladinska.com
Telefon: 01 241 30 00

Postanimo prijatelji!

slika slika slika
  

(c) Mladinska knjiga, vse materialne pravice so last Mladinske knjige.