Skip Navigation LinksDomovSkupina MKNoviceMladinska knjiga na knjižnem sejmu Bologna 2018

Mladinska knjiga na knjižnem sejmu Bologna 2018

Mladinska knjiga se v Bologni od danes do četrtka, 29. marca, predstavlja na lastni stojnici v hali 22 (stojnica B1), ki je odeta v ilustracije Alenke Sottler iz slikanice Drobtine iz mišje doline avtorice Anje Štefan.

Bologna

Na povabilo založbe bosta najpomembnejši knjižni sejem otroških knjig letos obiskali ilustratorki Ana Zavadlav in Tanja Komadina.

V Mladinski knjigi smo za sejem pripravila nov spomladanski katalog o novostih na področju otroškega in mladinskega leposlovja v angleškem jeziku.  V njem predstavljamo več kot 100 del in avtorjev, ki so že v preteklosti vzbujali zanimanje tujih založnikov in agentov, kot tudi številne novosti, za katere verjamemo, da imajo možnosti objave v tujini.

Med avtorji, ki se ponašajo z novostmi, so: Maša Ogrizek (Gospa s klobukom, ilustrirala Tanja Komadina), Nataša Konc Lorenzutti (Nisem smrklja, ilustrirala Ana Zavadlav), Miha Mazzini z nagrajenim mladinskim romanom Zvezde vabijo in novostjo Zelena pošast (ilustrirala Tanja Komadina), Lila Prap z novo slikanico Zmaji, Svetlana Makarovič (Sapramiška, Korenčkov palček z ilustracijami Maje Kastelic, Veveriček posebne sorte z ilustracijami Marjana Mančka, Medena pravljica, ki jo je ilustrirala Suzi Bricelj), Maja Kastelic (Deček in hiša in Korenčkov palček), Meta Brulec (Kroki praznuje, ilustracije Silvan Omerzu), Tina Vrščaj (Tapatapata, ilustrirala Ana Baraga).

Spletno nakupovalno središče MK

Emka.si

Pridružite se nam na Facebooku

FacebookVabljeni v skupino ljubiteljev branja Radi beremo!

Mladinska knjiga Založba d.d.
Slovenska 29
1000 Ljubljana

E-naslov: info@mladinska.com
Telefon: 01 241 30 00

Postanimo prijatelji!

slika slika slika
  

(c) Mladinska knjiga, vse materialne pravice so last Mladinske knjige.