Skip Navigation LinksDomovSkupina MKNoviceNagrade Trusted Brand 2017 prejeli najbolj zaupanja vredni

Nagrade Trusted Brand 2017 prejeli najbolj zaupanja vredni

V družbi najbolj zaupanja vrednih že enajstič zapored

Mladinska knjiga in Reader's Digest sta sinoči v Klubu Cankarjevega doma v Ljubljani že enajstič zapovrstjo podelila priznanja Trusted Brand blagovnim znamkam in osebnostim, ki jim Slovenci najbolj zaupamo.

Podelitev nagrad Trusted Brand 2017 zmagovalci

Kipci za najbolj zaupanja vredne blagovne znamke so bili podeljeni v 35 kategorijah, že peto leto zapovrstjo pa so bila priznanja podeljena tudi najbolj zaupanja vrednim osebnostim v Sloveniji. Med njimi je slavil poslovnež Ivo Boscarol, ki to priznanje prejema že od samega začetka. Včerajšnje podelitve so se med osebnostmi udeležili še radijski voditelj Denis Avdić in glasbenica Tanja Žagar. V imenu televizijskega novinarja Slavka Bobovnika je priznanje prevzela Natalija Gorščak, pomočnica direktorice televizije Slovenija.

Ivo Boscarol prejme nagrado Trusted brand 2017

Prireditev je minila v sproščenem ozračju, h kateremu je veliko prispeval dramski igralec in stand-up komik Tadej Toš, ki je podelitev vodil, ter glasbeniki, združeni v trio Ambrosia z vokalistko Petro Ambrož. Na odru so se izmenjali trije podeljevalski pari, ki so jih sestavljali vodja Reader's Digest Daniel Škraba in urednica revije Reader's Digest Maja Lihtenvalner, glavni urednik Mladinske knjige Bojan Švigelj in vodja marketinga Martina Dolgan ter član uprave Marko Ručigaj in direktorica prodaje in marketinga Polona Stepišnik.

Nagrade Trusted Brand 2017

 

Foto: Sandi Fišer

Spletno nakupovalno središče MK

Emka.si

Pridružite se nam na Facebooku

FacebookVabljeni v skupino ljubiteljev branja Radi beremo!

Mladinska knjiga Založba d.d.
Slovenska 29
1000 Ljubljana

E-naslov: info@mladinska.com
Telefon: 01 241 30 00

Postanimo prijatelji!

slika slika slika
  

(c) Mladinska knjiga, vse materialne pravice so last Mladinske knjige.