Skip Navigation LinksDomovSkupina MKNoviceNagrajenci 15. velike nagradne igre MKZ in Reader's Digesta

Nagrajenci 15. velike nagradne igre MKZ in Reader's Digesta

Na sončno petkovo popoldne, 16. februarja, je Pavčkova dvorana v Modri hiši gostila prav posebne goste. Tam so se na uradni podelitvi nagrad zbrali nagrajenci, ki so osvojili glavne nagrade v 15. veliki nagradni igri Založbe Mladinska knjiga in Reader's Digesta.

Readers Digest žrebanje

Voditeljica Carmen L. Oven je podelitev nagrad trem nagrajencem, ki so tokrat prišli na podelitev, obogatila z recitacijami pesmi Toneta Pavčka. Podeljevalci nagrad so bili Daniel Škraba, vodja Reader's Digesta Slovenija, Maja Lihtenvalner, urednica revije Reader's Digest Slovenija, Klemen Eržen, direktor področja Finance in računovodstvo in predsednik Velike nagradne igre Riko Rižnar.

Vrednost vseh nagrad je znašala 56 tisoč evrov, večino tega zneska je pripadla dvema Robertoma iz Ljubljane, ki sta bila dobitnika dveh najvišjih zneskov: Robert Ferenc je prejel 35 tisoč evrov, Robert Pečenik pa 15 tisoč evrov. Ostale nagrade so odšle na vzhod Slovenije. Tri tisoč evrov je odšlo v roke Gabrieli Trofenik v Veliko Nedeljo, tisoč evrov pa v Maribor, kjer je bil z nagradno vsoto zadovoljen Branko Gumzej. Dejal je, da bo denarna nagrada ob nizki pokojnini enostavno kar »za sproti«. Dva tisočih evrov se je razveselil Miroslav Paškvan z Raven na Koroškem, ki je razkril, kako bo porabil nagrado: »Sedaj bom lahko končno peljal ženo v toplice!«. Ker se prireditve ni mogel udeležiti, je preko e-pošte vsem zbranim zaželel: »Naj nas knjige povezujejo še naprej!«

Spletno nakupovalno središče MK

Emka.si

Pridružite se nam na Facebooku

FacebookVabljeni v skupino ljubiteljev branja Radi beremo!

Mladinska knjiga Založba d.d.
Slovenska 29
1000 Ljubljana

E-naslov: info@mladinska.com
Telefon: 01 241 30 00

Postanimo prijatelji!

slika slika slika
  

(c) Mladinska knjiga, vse materialne pravice so last Mladinske knjige.