Skip Navigation LinksDomovSkupina MKNoviceNaša nova zvezda je Ingrid Divković

Naša nova zvezda je Ingrid Divković

Prvega junija je Ljubljano obiskala Ingrid Divković, avtorica naše poletne zvezde Vas j**e ego? Knjigo, ki bo junija in julija vidno izpostavljena v naših knjigarnah, smo predstavili na prijetnem in odlično obiskanem dogodku v parku Tivoli.

Ingrid je 32-letna profesorica hrvaškega jezika in književnosti in filozofije. Kot novinarka in voditeljica je delala na televiziji, zdaj je predvsem pisateljica in aktivna blogerka. Njena knjiga, v domovini že štirikrat ponatisnjena uspešnica, je dvignila veliko prahu. Avtorica želi pokazati na nevidnega, a močnega sovražnika, gospoda Ega, da bi ga ozavestili in se ga rešili.

Prvo predstavitev knjige, na katero smo povabili izbrane novinarje in marketinške strokovnjake, je na vrtu Tivolskega gradu odlično povezovala Ula Furlan. Nastal je pravi promocijski dogodek v lepem okolju, s pijačo dobrodošlice, medijsko znano moderatorko, darilci za obiskovalce in nepozabnim pogovorom oz. predstavitvijo knjige. Izjemno prijazna in sproščena Hrvatica, prava lepotica, je navdušila vse zbrane. Njeno pripovedovanje je živo, duhovito in v njenih besedah se najdemo prav vsi. Z njo je v Slovenijo pripotovala tudi Alis Marić, gonilna sila spletnega mesta Čitaj knjigu, ki je prva odkrila Ingrid in njen talent in sedaj skrbi za njeno promocijo.

Ingrid Divković se že kmalu vrača v Slovenijo in ne zamudite priložnosti, da jo doživite v živo. Na vseh dogodkih bosta z nami tudi podjetji L'Occitaine in Jamnica. Citati Ingrid Divković so namreč v letošnjem letu napisani na steklenicah priljubljene vode Jana, predstavnike podjetja L'Occitaine pa je Ingrid navdušila že na Hrvaškem in so se z veseljem odzvali naši ponudbi za sodelovanje.

Ker imamo prav vsi v svoji bližini ljudi z močnim egom, vam bo tudi srečanje z Ingrid nedvomno zelo blizu. V Mariboru se bo 13. 6. z Ingrid pogovarjala Miša Margan, Polona Požgan, v Konzorciju bosta 14. 6. ponovno poklepetali z Ulo Furlan, 15. 6. pa v Domu knjige s Karin Sabadin. Življenja ni treba razumeti, treba ga je živeti, pravi Ingrid. Ona že ve, zato le bodite z nami!

Spletno nakupovalno središče MK

Emka.si

Pridružite se nam na Facebooku

FacebookVabljeni v skupino ljubiteljev branja Radi beremo!

Mladinska knjiga Založba d.d.
Slovenska 29
1000 Ljubljana

E-naslov: info@mladinska.com
Telefon: 01 241 30 00

Postanimo prijatelji!

slika slika slika
  

(c) Mladinska knjiga, vse materialne pravice so last Mladinske knjige.