Skip Navigation LinksDomovSkupina MKNoviceObilo smeha na knjižnih peripetijah

Obilo smeha na knjižnih peripetijah

Februarske knjižne peripetije, za katere je Damjan izbral knjigo nizozemskega avtorja Hendrika Groena Skrivni dnevnik Hendrika Groena, starega 83 let in 1/4, so bile hudomušne kot že dolgo ne.

Peripetije

Damjanu Zorcu so se v pogovoru pridružili odvetnik z najdaljšim poklicnim stažem pri nas in zadnje čase tudi pisatelj dr. Peter Čeferin, arhitekt in grafični oblikovalec Janez Suhadolc ter voditeljica in avtorica Carmen L. Oven.

In kaj so imeli skupnega tokratni Damjanovi sogovorniki? Oba moška predstavnika se bližata osemdesetemu letu starosti, a to zanju ni ovira, da ne bi polno živela, se ukvarjala s športom in svojo ljubiteljsko dejavnostjo. Oblikovalec Janez Suhadolc, nekoč profesor na Fakulteti za arhitekturo, nadaljuje z oblikovanjem in izdelovanjem stolov, odvetnik Peter Čeferin pa je pri svojih letih še zmeraj zaposlen v svoji odvetniški družbi in pisateljuje. Te dni je izšla njegova že peta zbirka anekdot iz odvetniškega življenja. Po starosti precej mlajša sta bila štiridesetletnika Carmen L. Oven in voditelj Damjan Zorc, ki sta se v pogovoru večkrat vprašala, od kje neki jemljeta energijo njuna sogovornika, a odgovor je bil vselej v tem, da moraš biti dovolj radoveden in se ne smeš nikoli predati.   

Spletno nakupovalno središče MK

Emka.si

Pridružite se nam na Facebooku

FacebookVabljeni v skupino ljubiteljev branja Radi beremo!

Mladinska knjiga Založba d.d.
Slovenska 29
1000 Ljubljana

E-naslov: info@mladinska.com
Telefon: 01 241 30 00

Postanimo prijatelji!

slika slika slika
  

(c) Mladinska knjiga, vse materialne pravice so last Mladinske knjige.