Skip Navigation LinksDomovSkupina MKNovicePod gladino, nova kriminalka Paule Hawkins

Pod gladino, nova kriminalka Paule Hawkins

V teh dneh je pri Mladinski knjigi izšel novi kriminalni roman Pod gladino Paule Hawkins, ki je bralce po svetu navdušila že s prvim romanom Dekle na vlaku.

Paula Hawkins: Pod gladino

Paula Hawkins je z romanom Dekle na vlaku prepričala 20 milijonov bralcev po svetu, po knjižni predlogi je nastal tudi film. Lani je uspešnica izšla tudi v slovenskem jeziku. Doslej je bilo prodanih več kot 8000 izvodov in je še vedno priljubljeno branje. Po velikem uspehu prve knjige so njeni občudovalci že težko čakali novo knjigo, hkrati pa so se spraševali, ali bo pisateljica zmogla ponoviti uspeh. Hawkinsova jih ni razočarala, saj je bil drugi roman Pod gladino že v nekaj tednih po izidu najbolje prodajana knjiga v 10 državah. V Veliki Britaniji, kjer je izšel 2. maja, so v prvem tednu prodali več kot 31 000 izvodov, v nekaj tednih pa je bil na vrhu lestvice najbolje prodajanih knjigah v 10 državah.

V novem romanu Pod gladino se dogajanje odvija v zadušljivem britanskem mestecu. Samosvojo domačinko Nel najdejo utopljeno v rečnem tolmunu, kjer so že v preteklosti izginjale »nadležne ženske«. Nekaj mesecev pred tem je na istem mestu umrla petnajstletna Katie, prijateljica Neline hčerke. Je Nel razvozlala skrivnost dekletove smrti in morala umreti? Odgovore bo skušala poiskati Nelina sestra Abbott, ki se kljub strahu vrača v domači kraj …

Odličen psihološki triler kar vabi, da ga uvrstite na seznam dopustniškega branja.

Pod gladino

Avtor: Paula Hawkins
Prevajalec: Danica Križman

Preveri na Emki »

 

Dekle na vlaku

Avtor: Paula Hawkins
Prevajalec: Alenka Ropret

Preveri na Emki »

Spletno nakupovalno središče MK

Emka.si

Pridružite se nam na Facebooku

FacebookVabljeni v skupino ljubiteljev branja Radi beremo!

Mladinska knjiga Založba d.d.
Slovenska 29
1000 Ljubljana

E-naslov: info@mladinska.com
Telefon: 01 241 30 00

Postanimo prijatelji!

slika slika slika
  

(c) Mladinska knjiga, vse materialne pravice so last Mladinske knjige.