Skip Navigation LinksDomovSkupina MKNovicePrireditve Mladinske knjige in Cankarjeve založbe na Slovenskem knjižnem sejmu

Prireditve Mladinske knjige in Cankarjeve založbe na Slovenskem knjižnem sejmu

Vabljeni na prireditve, ki vam bodo knjige, njihove avtorje ali z njimi povezane teme približali še bolj živo in neposredno!

PRIREDITVE ZA OTROKE IN MLADINO

 

Veselošolski kviz z Boštjanom Gorencem - Pižamo in Sašem Dolencem

sreda, 27. 11., ob 9. uri, Forum v 2. preddverju

Boštjan Gorenc - Pižama in pisatelj Sašo Dolenc vabita v najbolj zabavno šolo pod soncem! Naj vam zaupamo, da bodo noro zanimiva in neverjetna vprašanja prišla iz Saševe nove knjige Od genov do zvezd in naprej. Obeta se tudi druženje s Pilovim pasjim junakom Šnofijem, ki bo najbolj pogumne in vedoželjne razvajal z imenitnimi nagradami! Udeležba obvezna za vse firbce, učenjake in raziskovalce!

 

S Trkajem po zabavo na portal www.ucimse.com

sreda, 27. 11. 2019, ob 11. uri, Forum v 2. preddverju

Vabljeni na delavnico za osnovnošolce in njihove učitelje. Vsi znanja željni se boste vkrcali na elektronsko gusarsko ladjo in si z reševanjem nalog prislužili same kulske stvari. Na jadranju po morju znanja boste odkrivali otoke, na katerih domujejo zabavne naloge, ki ne dišijo po šoli. Za konec pa še turnir v hitrem računanju in izogibanju lačnemu morskemu psu. Prireditev bo povezoval Rok Terkaj − Trkaj.

 

Improliga na temo novega detektivskega romana za mlade bralce

četrtek, 28. 11. 2019, ob 1o. uri, Forum v 2. preddverju

Vabljeni na nenavadno predstavitev mladinskega romana pisateljice Mateje Mahnič z naslovom Nenavadni primer navadne muhe s slabo karmo. Gledališka skupina Pionirskega doma bo na predstavitvi izvedla zasliševanje avtorice ter po njenih pričevanjih in knjižnih dokazih uprizorila tudi nekaj prizorov akcije. Napeto bo!

 

Kdo je ustvaril trio Golaznikus?

četrtek, 28. 11., ob 11. uri, Pisateljski oder

Napete dogodivščine nepremagljivega tria iz priljubljene serije Trio Golaznikus pisatelja Andreja E. Skubica so prepričale tudi žirijo za izbor nagrade večernica. V pogovoru, ki ga bo z nagrajenim pisateljem vodila urednica Irena Matko Lukan, bomo izvedeli, kaj vse se skriva za duhovitimi zgodbami druščine Golaznikus in od kod vse pisatelj črpa snov za vragolije svojih junakov. Pridružila se nam bo ilustratorka Tanja Komadina in nas presenetila z risanjem v živo.

Dogodek je namenjen otrokom od šestega leta naprej.

Po dogodku bo podpisovanje knjig.

 

TRISTO ZAJCEV z Anjo Štefan

Pripovedovalski dogodek - od 5. leta naprej

četrtek, 29. 11. 2019, ob 18. uri v Kosovelovi dvorani (simbolična vstopnina: 2 €)

Mladinska knjiga vabi v deželo slovenskih ljudskih pravljic, ki jih je ob 100. obletnici rojstva akademika dr. Milka Matičetovega TRISTO ZAJCEV v knjigi zbrala in priredila pesnica, pisateljica in pripovedovalka Anja Štefan. Mojstrske podobe priljubljenih ilustratorjev Ančke Gošnik Godec, Zvonka Čoha, Jelke Godec Schmidt in Ane Zavadlav bodo pred nami zaživele ob nepozabnem pripovedovanju Anje Štefan. Zadišala bo živa slovenska ljudska pravljica. To bo veselje!

Po dogodku bo podpisovanje knjig.

 

Pravljični svetovi Svetlane Makarovič in Jelke Reichman

petek, 29. 11., ob 9.30, Forum v 2. preddverju

S priljubljeno pripovedovalko Katjo Preša bomo vstopili v pravljični svet Svetlane Makarovič in ilustratorke Jelka Reichman. Po šolah in vrtcih smo ob njunem jubileju razstavljali njune slikanice, antologije in zbirke, ki so v šolskih knjižnicah. Pet izžrebanih osnovnih šol in pet vrtcev, ki so sodelovali v Cicibanovem in Cicidojevem prazničnem natečaju, bomo nagradili s knjižnimi nagradami.

 

Igram se domino, naučim se poštevanko

petek, 29. 11. 2019, ob 11. uri, kotiček Cicifesta

Puštivanka! Že Pika Nogavička se je ni želela učiti. Če bi poznala družabno igro Igrajmo se domino, bi pometla moko s tal, se usedla, obračala domine in zlahka premagala Anico in Tomaža. Tudi mi se bomo usedli na tla, vzeli domine in se preizkusili – kdo zna pravilno izračunati 7 · 8?

Če nam bo, ko bomo zmnožili vse račune, ostalo dovolj časa, pa bomo skupaj preverili še, ali poznamo na uro.

 

Zabavno v svet števil

petek, 29. 11. 2019, ob 15. 30, Forum v 2. preddverju

Kdo pravi, da je matematika dolgočasna? Knjigi Matematika na dlani in Na vrtiljaku števil nas prepričujeta, da je v matematiki mogoče odkriti tudi lepoto. Nik Škrlec, prvak v recitiranju decimalk števila pi, dramski igralec in voditelj Malih sivih celic nam bo to dokazal v živo. Vabljeni na vrtiljak števil – od prvih začetkov matematike do danes.

 

Lenivec obišče tapirja

Predstava kamišibaj s slikanico Obisk avtorice Gaje Kos in ilustratorke Ane Zavadlav

petek, 29. 11., ob 17. uri, kotiček Cicifesta

Nekateri pa res nimajo pojma o lenivcih! Da se gost lahko v miru naspi, takoj ko pride na obisk, to je redko in dragoceno.

Prijateljstvo med lenivcem in tapirjem? Eden v drevesni krošnji, drugi pod njo, eden ves poskočen, drugi pa se z vsakim gibom utrudi … Sveže, sočno in zabavno bo.

Dogodek je namenjen otrokom od 4. leta naprej.

Po dogodku bo podpisovanje knjig.

 

Si že kdaj pokusil luno? te sprašuje Boštjan Gorenc - Pižama

sobota, 30. 11. 2019, ob 11. uri, kotiček Cicifesta

Marsikdo od vas že pozna slikanico Boštjana Gorenca - Pižame ter ilustratorja Igorja Šinkovca Kaj se skriva očku v bradi. Kaj pa novo slikanico istega ustvarjalnega tandema Si že kdaj pokusil luno? Še ne? O, to pa bo napeto poslušanje. Gremo skupaj na luno s Pižamo in Šinkovcem.

Dogodek je namenjen otrokom od 4. leta naprej.

Po dogodku bo podpisovanje knjig.

 

Rajanje s Pikijem Jakobom

sobota, 30. 11., ob 15. uri, Forum v 2. preddverju

Naš prijatelj Piki Jakob bo tudi letos obiskal knjižni sejem. Otroci od 2. do 6. leta, pridružite se nam na nepozabni medvedji zabavi. Igralka Alja Kapun nam bo povedala nekaj zanimivih medvedjih zgodb, ušpičili pa bomo še kakšno medvedjo in se poveselili. S prijateljem Pikijem se bomo tudi fotografirali.

Se vidimo!

 

Medved z miško na rami

Glasbeno-gledališka predstava ter srečanje s pesnikom Miroslavom Košuto in ilustratorko Mašo Kozjek (od 4. leta naprej)

sobota, 30. 11. 2019, ob 17. uri v Kosovelovi dvorani (simbolična vstopnina: 2 €)

Priznani in priljubljeni pesnik Miroslav Košuta je skupaj z ilustratorko Mašo Kozjek ustvaril očarljivo razposajeno in hudomušno pesniško zbirko Medved z miško na rami. Po njej je v Slovenskem stalnem gledališču v Trstu nastal kabaret za najmlajše, ki sta ga ustvarila igralec Tadej Pišek, ki se je tokrat podpisal tudi pod režijo, priredbo in scenografijo, ter skladatelj Marjan Peternel. Uživali bomo v poetični predstavi, polni simpatičnih lutkovnih in igranih domislic, ki govori o osamljenem medvedu in žalostni miški, z njima pa o pomenu prijateljstva.

Po dogodku bo podpisovanje knjig.

 

Ogled animiranega filma Mišji razbojnik

nedelja, 1. 12. 2019, ob 11. uri, kotiček Cicifesta

Zabava ob imenitnih knjigah! Najprej si bomo ogledali sinhronizirani animirani film o Mišjem razbojniku, cestnem roparju, ki krade piškote (sinhronizacija RTV Slovenija). Prisluhnili bomo še kratki predstavitvi slikanic Mišji razbojnik ter Lini in Lazi, ki sta ju ustvarila Julia Donaldson in Axel Scheffler, avtorja Zverjasca in Zverjaščka. Pridružile se nam bodo urednica otroškega programa RTV Slovenija Martina Peštaj, prevajalka Nina Dekleva in urednica knjig za otroke Irena Matko Lukan.

Dogodek je namenjen otrokom od 3. leta naprej.

 

Andrej Rozman Roza,

z njim pa rimuzine, črkolazni in začarani žabec

nedelja, 1. 12. 2019, ob 13. uri, kotiček Cicifesta

Skupaj z Andrejem Rozmanom Rozo in ilustratorjem Zvonkom Čohom bomo vstopili v duhoviti svet poezije, pravljic, igre in podob. Po uspešnih pesniških slikanicah Mali rimski cirkus in Pesmi iz rimogojnice sta tu njuni novi slikanici Rimuzine in črkolazen in O začaranem žabcu.

Že dolgo se počutim zelo drugačno od drugih žab. Odkar si ti rekel, da si začarani princ, pa se mi zdi zelo možno, da sem začarana princeska.

Le kaj se je zgodilo žabcu Žanu in žabici Ženji? Pridi in izveš.

Dogodek je namenjen otrokom od 4. leta naprej.

Po dogodku bo podpisovanje knjig.

  

RASLA JE JELKA

Literarno-glasbena predstava z igralko Aljo Kapun (od 4. leta naprej)

nedelja, 1. 12. 2019, ob 16. uri, v Kosovelovi dvorani (simbolična vstopnina: 2 €)

Opus ilustratorke Jelke Reichman je nepredstavljiva galerija umetnin, ki odpira vrata v svet domišljije, lepote in brezčasnosti. Takšna je tudi njena jubilejna knjiga Rasla je Jelka, v kateri  so zbrane pesmi priljubljenih slovenskih pesnikov in pesnic za otroke. Številni literarni junaki, ki jih je naslikala Jelka, bodo pred nami oživeli v besedi in glasbi, največji med njimi – maček Muri – pa se nam bo tudi pridružil in se nastavil našemu foto objektivu.

Po dogodku bo podpisovanje knjig.

 

PRIREDITVE ZA ODRASLE

 

OBISK FRANCOSKE PISATELJICE VÉRONIQUE OLMI,

POGOVOR Z AVTORICO ROMANA BAKHITA

četrtek, 28. 11., ob 19. uri, Klub Cankarjevega doma

Med knjižnim sejmom bo v sklopu »Evropa v fokusu« Slovenijo obiskala francoska pisateljica Véronique Olmi. Ob tej priložnosti Francoski inštitut v Ljubljani v sodelovanju z založbo Mladinska knjiga prireja pogovor o njenem romanu Bakhita, ki bo v četrtek, 28. novembra, ob 19. uri v Klubu Cankarjevega doma v Ljubljani. Na pogovoru bodo sodelovali  tudi študentje francoskega jezika in književnosti, ki so v sklopu projekta »Goncourtova nagrada po izboru študentov« romanu Bakhita podelili prvo mesto med Goncourtovimi nominiranci leta 2017. Avtorica bo ob tej priložnosti razglasila tudi letošnjega zmagovalca Nodiereve nagrade za najboljši prevod iz francoščine. Pogovor bo povezovala novinarka Neva Zajc, za prevod bo poskrbljeno.

 

ZA LJUBITELJE POEZIJE

Pesniški nastop Ferija Lainščka in kitaristke Ditke

petek, 29. 11., ob 18. uri, Pisateljski oder

Ljubitelji poezije bomo prisluhnili liriki nove pesniške zbirke Ferija Lainščka Ljubi me, kot sonce sije. V njej so zbrane najlepše ljubezenske pesmi, ki jih je likovno upodobil slikar Daniel Demšar. V zbirki najdemo izbor antoloških pesmi in kar nekaj na novo napisanih pesmi, ki so polne nežnosti, zaljubljenosti in hrepenenja.

S pesnikom se bo pogovarjala urednica Mladinske knjige Irena Matko Lukan, ob spremljavi kitare pa bo pela glasbenica Ditka, ki je med drugim uglasbila tudi naslovno pesem iz nove zbirke.

 

ADIN NOKTURNO – v spomin pesnici Adi Škerl

petek, 29. 11., ob 20.3o, Pisateljski oder

V letošnjem letu mineva sedemdeset let od izida prve pesniške zbirke Ade Škerl Senca v srcu. Ob tej priložnosti je v zbirki Kondor pod naslovom Speči metulji izšla knjiga njenih zbranih pesmi z obsežnim izborom iz zapuščine in s spremnima besedama Tanje Petrič in Iva Svetine, s tem pa je ta pomembni, a pogosto spregledani pesniški  opus končno postavljen na mesto, ki mu od nekdaj pripada. Na kratki predstavitvi bo poezija Ade Škerl zazvenela v interpretaciji avtorjev knjige Tanje Petrič, Iva Svetina, Andreja Ilca, prek ohranjenih zvočnih posnetkov pa nam bo spregovorila tudi sama pesnica.

 

DEBATNE KAVARNE

V objemu zaslona – zanka ali odrešitev?

petek, 29. 11., ob 10. uri, Debatna kavarna, 1. preddverje

Lestvico različnih pojavnih oblik odvisnosti je močno prevetrila odvisnost od sodobnih tehnologij. Ima naša družba odgovore na nove izzive preprečevanja in zdravljenja tovrstne odvisnosti? V kakšni meri so pametni telefoni, tablice, računalniki … naši nujno potrebni in koristni sopotniki v šoli, službi, prostem času in kje nam nastavljajo nevidne pasti? Kdo je v ozadju spretno nastavljenih zank? Na vprašanja bodo poskušali odgovoriti Bojan Kodelja, vodja projekta Neodvisen.si, Miha Kramli, terapevt, vodja Centra za zdravljenje odvisnosti in Boris Veler, soustanovitelj Logouta, Centra pomoči pri prekomerni rabi interneta. Pogovor bo vodila Alenka Kepic Mohar, vodja izobraževalnega založništva pri Mladinski knjigi.

 

Fantazijska in znanstvenofantastična književnost – pasti slovenskih prevodov

petek, 29. 11., ob 11. uri, Debatna kavarna, 1. preddverje

Fantazijska in znanstvenofantastična književnost uživata v tujini veliko priljubljenost, ki se z rednimi prenosi na televizijske zaslone in filmska platna v zadnjih letih vztrajno stopnjuje. Vseeno so prevodi omenjenih del v slovenski jezik redki. O vzrokih za to, izzivih za založnike in prevajalce in prihodnosti tovrstnega izdajanja/prevajanja se bo z gosti pogovarjal Aljoša Harlamov, glavni urednik Cankarjeve založbe, eden od vodij podkasta O.B.O.D. in ljubitelj žanrske literature. V pogovoru bodo sodelovali ena od organizatork festivala Na meji nevidnega Rebeka Žerovnik, prevajalec Sergej Hvala, avtor izvirne fantazijske literature Bojan Ekselenski ter urednica Darja Marinšek.

 

Zgodba, samostalnik ženskega spola

sobota, 30. 11., ob 15. uri, Debatna kavarna (Cankarjeva založba), 1. preddverje

Globalno gibanje #jaztudi je pustilo svoj pečat tudi v založništvu. Uredniška politika največjih svetovnih založb je, vsaj tako se zdi, na široko odprla vrata za »ženske zgodbe«, tj. za pripovedi o ženski izkušnji sveta. Pa tudi v slovenskem prostoru so letos kresnika, novo mesto short, Veronikino nagrado in še katero literarno nagrado prejele pisateljice oziroma pesnice. Gre zgolj za modni trend, pokroviteljstvo ali neko resnično spremembo, poravnanje preteklih krivic? In kako odprti so v resnici slovenski bralci in založniki za literaturo avtoric? Na vsa ta vprašanja bodo skušale odgovoriti sodobne slovenske avtorice, ki so v letu 2019 izdale knjigo pri Cankarjevi založbi. V pogovoru z urednikom Cankarjeve založbe Aljošo Harlamovom bodo sodelovale pisateljice Suzana Tratnik, Veronika Simoniti in Zarja Vršič.

 

Krčenje in prihodnost slovenskega založništva

sobota, 30. 11., ob 18. uri, Debatna kavarna (Cankarjeva založba), 1. preddverje

V zadnjih desetih letih se je obseg slovenskega knjižnega založništva zmanjšal na polovico, pozitivni gospodarski kazalci zadnjih let pa pri slovenski knjigi niso pokazali vidnejših znakov rasti. Po eni strani prihaja do ugašanja založb, po drugi pa smo priča nadaljnji zameglitvi pogleda na kulturo s strani vsakokratne vladajoče politike. Kaj se je torej zgodilo s slovenskim založništvom v tem obdobju? Kakšno vlogo je odigral trg, kakšno pa slovenska kulturna in izobraževalna politika? Doktor založniških študij, urednik in založnik Samo Rugelj bo ob izidu svoje nove knjige Krčenje: diktatura trga, erozija duha in slovensko knjižno založništvo 2008–2018 kritično analiziral zadnjo desetletko slovenskega založništva. V pogovoru, ki ga bo vodil dr. Andrej Blatnik, bodo še sodelovali Orlando Uršič, glavni urednik založbe Litera, Bojan Švigelj, glavnik urednik založbe Mladinska knjiga, in morda tudi vi.

 

FORUM

Odvetniški pogled na pravično sojenje v literaturi

petek, 29. 11., ob 19.15 – 20.30, Forum, Založba Miš v sodelovanju s Cankarjevo založbo

Pogovor dveh odvetnikov in tudi literarnih ustvarjalcev Igorja Karlovška in Petra Čeferina, ki sta s svojimi deli požela precejšnje zanimanje tako med odvetniki kot med literarnimi kritiki. Obema odvetnikoma in hkrati literatoma je skupno opozarjanje na dogajanje v sodnih dvoranah, njun boj za pravično sojenje in varovanje človekovih pravic.

 

Adijo, finančni stres

sobota, 30. 11. 2019, ob 16. uri, Forum v 2. preddverju

Ob izidu knjige Adijo, finančni stres vabljeni na predavanje avtorjev knjige Ane in Mitja Vezoviška, priznanih strokovnjakov za osebne finance, ki nam bosta na podlagi konkretnih primerov predlagala rešitve za izboljšanje naših osebnih financ. Finančni stres je posledica pomanjkanja znanja in neurejenih osebnih financ, zato ne odlašajte.

 

KULINARTFEST

Skrivnosti zelenjave s Perišo Dugalićem

ZELENJAVARICA: ustvarjalni recepti za ljubitelje zelenjave

petek, 29. 11., ob 18. uri, Kulinartfest, 2. preddverje

Iz daljnega Kraljeva bo na knjižni sejem prišel mladi simpatični kuhar Periša Dugalić, ki je v svoji knjigi z naslovom Zelenjavarica: ustvarjalni recepti za ljubitelje zelenjave zbral vse svoje bogato znanje o zelenjavi. Prepričal nas bo z okusnimi recepti in zdravo pripravo zelenjave. V njegovi knjigi bomo našli recepte z več kot štiridesetimi vrstami zelenjave.

 

Z vrta na mizo s Primožem Dolničarjem

sobota, 30. 11., ob 18. uri, Kulinartfest, ploščad pred vhodom v Cankarjev dom

Vsestranski ustvarjalec Primož Dolničar,  avtor številnih priljubljenih kuharskih oddaj in prvi Slovenec z oddajo na kanalu 24Kitchen, se bo s svojimi kulinaričnimi mojstrovinami predstavil na ploščadi pred Cankarjevim domom. Kuhal bo po svojih najljubših receptih iz svoje prve kuharske knjige Z vrta na mizo, ki jo odlikuje premišljena izbira sestavin, ki vse rastejo na domačem vrtu, iz katerih pa je mogoče pripraviti najbolj prefinjene jedi. Po Dolničarjevih specialitetah bo dišalo daleč naokrog.

 

Z MOTIVACIJSKIM GOVORNIKOM

Več od življenja s Kenanom Crnkićem

petek, 29. 11. 2019, ob 18. uri, dvorana M3 v 1. preddverju

Življenje pred nas postavlja številne izzive. Kako prepoznati iskreno dobroto ter razkrinkati pritajeno zlo, razločiti pravo ceno od resnične vrednosti, kako se odzvati na spremembe, se prav odločiti, kako doseči tisto VEČ?

Vabljeni v družbo dr. Kenana Crnkića, motivacijskega govornika, predavatelja in avtorja mednarodnih knjižnih uspešnic, ki je tudi v Sloveniji na mah osvojil občinstvo s svojima prvima dvema knjigama, 7 skrivnosti uspeha in Pazi, katerega volka hraniš. Ob izidu nove knjige Več od življenja, s katero zaključuje trilogijo o uspehu, sreči in življenju, mu bomo prisluhnili v pogovoru z voditeljico Zvezdano Mlakar.

 

RAZSTAVI

Razstava naslovnic prestižne zbirke Kondor

Sodobna klasika

Knjižnica Kondor je ena najstarejših in najobsežnejših slovenskih knjižnih zbirk. Neprekinjeno izhaja od leta 1956 (doslej je izšlo več kot 360 naslovov) in prinaša izbrana dela iz domače in svetovne književnosti. Sprva je bila zasnovana bolj za šolsko rabo, sčasoma pa je prerasla v zbirko, ki prinaša nove prevode ne samo klasičnih, temveč tudi izstopajočih sodobnih pisateljev, med domačimi avtorji pa objava v Kondorju še vedno velja za prestižno, saj se z njo postavljajo ob bok slovenskim in tujim klasikom, ki so do sedaj že izšli v zbirki.

Zbirka je v več kot sedemdesetih letih izhajanja doživela nekaj oblikovnih prenov, zadnje desetletje pa so naslovnice Kondorja delo mednarodno uveljavljene oblikovalke in ilustratorke Jasne Andrić. Tako se je izoblikoval izjemno premišljen in prepoznaven korpus več kot 40 naslovnic, ki je po eni strani revitaliziral častitljivo knjižno zbirko, po drugi strani pa z vsako rešitvijo postavlja nove standarde v knjižnem oblikovanju na Slovenskem. Razstava, ki jo je zasnovala oblikovalka sama, prinaša izbor najboljših naslovnic, nastalih v obdobju med letoma 2010 in 2019, kot posebna zanimivost pa bodo razstavljene nekatere iz tega ali onega razloga »opuščene rešitve«, ki pričajo o kreativnem procesu nastajanja vrhunske knjižne opreme.

 

Razstava ilustracij Ane Zavadlav iz knjige Čriček in temačni občutek

Podobe s pristnimi emocijami

Ana Zavadlav je ena izmed šestih slovenskih ilustratork in ilustratorjev, ki so bili doslej uvrščeni na prestižno razstavo na sejmu otroških knjig v Bologni. Na letošnjem sejmu se je predstavila s tremi ilustracijami iz knjige Čriček in temačni občutek nizozemskega pisatelja Toona Tellegena. Knjiga je prejela znak kakovosti zlata hruška in bila uvrščena med dobitnike priznanja častna lista IBBY. Ana Zavadlav je za te ilustracije prejela tudi Levstikovo nagrado.

Roman priljubljenega nizozemskega pisatelja Toona Tellegena Čriček in temačni občutek, ki je v prevodu izšel pri založbi Mladinska knjiga, danes velja za klasiko nizozemske književnosti. Zgodba, ki pretanjeno, a hkrati z značilnim avtorjevim humorjem spregovori o občutkih nemoči, je prepričala tudi ilustratorko Ano Zavadlav.

Nad Aninimi ilustracijami črička pa je bil izjemno navdušen tudi Toon Tellegen: »Zelo so mi všeč ilustracije Ane Zavadlav za mojo knjigo živalskih zgodb Čriček in temačni občutek. Všeč so mi, ker v moji glavi te živali niso resnične živali, temveč živa bitja s pristnimi emocijami. In točno take jih je narisala Ana, se pravi, ne takšne, kot so videti v naravi, pač pa z vsemi emocijami, ki so zapisane v zgodbi. Za to sem ji neskončno hvaležen in ji čestitam!«

Spletno nakupovalno središče MK

Emka.si

Pridružite se nam na Facebooku

FacebookVabljeni v skupino ljubiteljev branja Radi beremo!

Mladinska knjiga Založba d.d.
Slovenska 29
1000 Ljubljana

E-naslov: info@mladinska.com
Telefon: 01 241 30 00

Postanimo prijatelji!

slika slika slika
  

(c) Mladinska knjiga, vse materialne pravice so last Mladinske knjige.