Skip Navigation LinksDomovSkupina MKNoviceV Izoli nova knjigarna in papirnica s kavarno

V Izoli nova knjigarna in papirnica s kavarno

Včeraj je Mladinska knjiga Trgovina svečano odprla vrata nove knjigarne in papirnice v Izoli, ki del svojega prostora in pripadajočo teraso prvič namenja tudi kavarni.

Mladinska knjiga Izola

Knjigarna, papirnica in kavarna na trgu z osrednjo izolsko tržnico se razprostira na 146 m² notranjosti. Dodatnih 40 m² zavzema prijetna senčna terasa, ki bo dobrodošla v prihajajočih toplih dneh. Knjigarna na Trgu Etbina Kristana 1 bo med delavniki odprta od 8. do 20. ure, ob sobotah med 8. in 13. uro. Od prvega junija naprej bo knjigarna in kavarna odprta tudi ob nedeljah, delovni čas pa podaljšan do večernih ur.

Knjigarna in papirnica v Izoli je dvainpetdeseta enota v knjigotrški mreži Mladinske knjige in ponuja bogat knjižni program, vse za šolo, najrazličnejši pisarniški material in skrbno izbrana darila ter spominke.

Prvič v mreži enot Mladinske knjige lahko obiskovalcem postrežemo tudi z odlično kavo Illy. Knjigarne s kavarno so v tujini zelo priljubljena stičišča bralcev in naključnih obiskovalcev. Pri načrtovanju enote v Izoli se nam je ponudila priložnost, da to idejo uresničimo tudi pri nas.

Cilj Mladinske knjige je v Izoli obogatiti tudi mestno dogajanje, zato se bodo vrstili literarni večeri z obiski avtorjev, predstavitve novih knjig in drugi kulturni dogodki ter dogodki za otroke.

Že 24. maja bosta ob 19. uri v knjigarni gostovala Božo Repe in Darja Kerec, avtorja knjige Slovenija, moja dežela, prvega junija pa v knjigarno prihajata Manca Košir in Izidor Gašperlin, dopisovalca iz knjige Človeška ljubezen.

MK Izola

Na fotografiji vodja knjigarne Alenka Colarich z direktorico MKT Ivo Premerl in direktorjem maloprodaje Matjažem Vračkom.

Spletno nakupovalno središče MK

Emka.si

Pridružite se nam na Facebooku

FacebookVabljeni v skupino ljubiteljev branja Radi beremo!

Mladinska knjiga Založba d.d.
Slovenska 29
1000 Ljubljana

E-naslov: info@mladinska.com
Telefon: 01 241 30 00

Postanimo prijatelji!

slika slika slika
  

(c) Mladinska knjiga, vse materialne pravice so last Mladinske knjige.