Skip Navigation LinksDomovSkupina MKNoviceVeselošolska prireditev za prvake

Veselošolska prireditev za prvake

Letošnji, že 48. sezoni Vesele šole, se je pridružilo skoraj 11.000 osnovnošolcev, ki so se na šolski ravni potegovali za uvrstitev na državno tekmovanje.

Državno tekmovanje se je odvijalo na 23 šolah po vsej Sloveniji, tekmovalne pole pa je reševalo 1500 tekmovalcev. Podelili smo 200 zlatih priznanj, med njimi pa tudi 71 posebnih priznanj za izjemen dosežek. Slednjim podeljujemo naslov veselošolskega prvaka in tudi letos smo se jim v nedeljo, 20. 5., priklonili v Festivalni dvorani na veselošolski prireditvi. Še posebno smo jih razveselili z glasbenimi točkami in slavnimi podeljevalci priznanj. Z nami so bili glasbeniki Rok Terkaj, Boštjan Nipič - Nipke, Nika Zorjan in trenutno najbolj priljubljeni igralci televizijskih serij Voranc Boh, Tadej Pišek in Nik Škrlec. Prireditev je povezoval Boštjan Gorenc - Pižama, na odru pa sta se ves čas šalila maskota Šnofi in ilustrator Matej De Cecco. Prijetno in energično vzdušje je poleg glasbenih nastopov popestrilo žrebanje nagrad, ki so jih podelili naši sponzorji. Izžrebanci so se tako razveselili glavne nagrade – potovanje v Nemčijo za 6 oseb, dveh IPad tablic, mobilnikov Samsung galaxy, jezikovnih tečajev in drugih nagrad.

Za nami je uspešna veselošolska sezona, ki se je sklenila s slavjem; to bo veselošolcem, njihovim ponosnim staršem in mentorjem še dolgo ostalo v lepem spominu. Pa tudi vsem nam, ki nam številne pohvale staršev in mentorjev dokazujejo, da smo vse leto delali v pravi smeri in za konec uspešno organizirali prireditev v čast našim prvakom.

Spletno nakupovalno središče MK

Emka.si

Pridružite se nam na Facebooku

FacebookVabljeni v skupino ljubiteljev branja Radi beremo!

Mladinska knjiga Založba d.d.
Slovenska 29
1000 Ljubljana

E-naslov: info@mladinska.com
Telefon: 01 241 30 00

Postanimo prijatelji!

slika slika slika
  

(c) Mladinska knjiga, vse materialne pravice so last Mladinske knjige.