Skip Navigation LinksDomovSkupina MKNoviceZaključek Vesele šole 2017

Zaključek Vesele šole 2017

V soboto, 3. junija, je 69 letošnjih državnih prvakov Vesele šole praznovalo svoj dosežek tako, kot je treba. V polni Festivalni dvorani je za vzdušje poskrbel Pižama z gosti, nastopili pa so tudi zmagovalci natečaja Kla kla klasika.

47. podelitev veselošolskih priznanj je povezoval Boštjan Gorenc - Pižama, najboljšim pa so na odru čestitali posebni gostje: direktorica Pionirskega doma Vika Potočnik, mlada igralka Enja Grad, raper Trkaj, TV voditelj in igralec Nik Škrlec, pevka Raiven in igralec Domen Valič. Prvaki so uživali v prireditvi, pa tudi v darilih in nagradah za katere so poskrbeli Pil, Mladinska knjiga in pokrovitelji. Veselili smo se še po zaključku ob sladkem prigrizku in tako zaključili tokratno prireditev, ki je bila posvečena eni od tem – sladkorju.

Del prireditve smo namenili tudi zaključku natečaja Kla kla klasika. Z nami sta bila Igor Saksida in Trkaj in razglasili smo finaliste. Zmagovalci, mladi raperski trio z OŠ Bežigrad, je na prireditvi nastopil s svojo zmagovalno pesmijo.

Spletno nakupovalno središče MK

Emka.si

Pridružite se nam na Facebooku

FacebookVabljeni v skupino ljubiteljev branja Radi beremo!

Mladinska knjiga Založba d.d.
Slovenska 29
1000 Ljubljana

E-naslov: info@mladinska.com
Telefon: 01 241 30 00

Postanimo prijatelji!

slika slika slika
  

(c) Mladinska knjiga, vse materialne pravice so last Mladinske knjige.