Skip Navigation LinksDomovSkupina MKNoviceZvezdana v živo z Brunom Šimlešo

Zvezdana v živo z Brunom Šimlešo

Hrvaški avtor Bruno Šimleša je v petek zvečer v kavarni hotela Union v Ljubljani premierno predstavil svojo najnovejšo knjigo Umetnost življenja.

Zvezdana in Šimleša

V pogovoru, ki ga je povezovala Zvezdana Mlakar in smo ga poimenovali Zvezdana v živo: z Brunom Šimlešo o umetnosti ljubezni, je sodelovala tudi prevajalka knjige Damjana Bakarič. V naslednjih tednih bo priljubljeni avtor knjigo predstavil še v Kopru, Mariboru in Novem mestu.

Tudi tokrat je občinstvo (v veliki večini ženske predstavnice) povsem napolnilo kavarno Hotela Union. Bruno Šimleša je tudi v Sloveniji vse bolj prepoznaven avtor pa tudi odličen govorec in motivator. Po uspešnicah Ljubeznoslovje in Šola življenja je v naši založbi pred nekaj dnevi izšla njegova nova knjiga Umetnost življenja. Bruno jo je le nekaj ur pred prireditvijo prvič prijel v roke in se v njeni družbi s ponosom postavil pred fotografski objektiv. Knjigo je posvetil svoji hčerki, da bi jo popeljal do spoznanj o ljubezni, ki ji bodo pomagala živeti polno, pristno in izpolnjeno življenje.

Najboljša potrditev, da so njegova sporočila namenjena vsem nam, je bil Zvezdanin uvodni nagovor in Brunova sporočila, ki jim je z velikim odobravanjem prikimavalo tudi občinstvo. Sodeč po dolgi vrsti za Brunov podpis v njegovo novo knjigo, bo Umetnost življenja našla svoj prostor v marsikaterem domu.

Spletno nakupovalno središče MK

Emka.si

Pridružite se nam na Facebooku

FacebookVabljeni v skupino ljubiteljev branja Radi beremo!

Mladinska knjiga Založba d.d.
Slovenska 29
1000 Ljubljana

E-naslov: info@mladinska.com
Telefon: 01 241 30 00

Postanimo prijatelji!

slika slika slika
  

(c) Mladinska knjiga, vse materialne pravice so last Mladinske knjige.