Skip Navigation LinksDomovSkupina MKNovice

Novice

Teden zlatih hrušk v Konzorciju

Knjigarna Konzorcij in Mestna knjižnica Ljubljana, Pionirska – center za mladinsko književnost in knjižničarstvo, že tradicionalno sodelujeta pri pripravi razstave knjig z znakom za kakovost zlata hruška.

Knjiga leta 2016: sLOLvenski klasiki 1

Obiskovalci 32. slovenskega knjižnega sejma so med petimi nominiranimi knjigami za Knjigo leta 2016 največ glasov namenili knjigi Boštjana Gorenca Pižame sLOLvenski klasiki 1, ki je izšla pri Cankarjevi založbi.

Priznanje zlata hruška za knjigo Od genov do zvezd

Priznanje Mestna knjižnica Ljubljana – Pionirska, center za mladinsko književnost in knjižničarstvo ter Slovenska sekcija IBBY sta včeraj na slovenskem knjižnem sejmu podelila priznanja zlata hruška.

Janku Prunku Zoisova nagrada

Včeraj je bila v Cankarjevem domu podelitev Zoisovih nagrad, Zoisovih priznanj, priznanja ambasador znanosti in Puhovega priznanja.

Prelomna Pelikanova monografija o Tonetu Kralju

Cankarjeva založba je včeraj v Narodni galeriji predstavila monografijo Tone Kralj in prostor meje zgodovinarja Egona Pelikana. O njej sta poleg avtorja prof. dr. Egona Pelikana govorila še zgodovinar dr. Peter Vodopivec in urednik Tine Logar.

Frankfurt po Frankfurtu

Prireditev ob odprtju letošnje jubilejne prodajne razstave Frankfurt po Frankfurtu je bila v ponedeljek pred Mestno hišo.

Spletno nakupovalno središče MK

Emka.si

Pridružite se nam na Facebooku

FacebookVabljeni v skupino ljubiteljev branja Radi beremo!

Mladinska knjiga Založba d.d.
Slovenska 29
1000 Ljubljana

E-naslov: info@mladinska.com
Telefon: 01 241 30 00

Postanimo prijatelji!

slika slika slika
  

(c) Mladinska knjiga, vse materialne pravice so last Mladinske knjige.