Skip Navigation LinksDomovSkupina MKNovice

Novice

Državno odlikovanje Trubarjevemu antikvariatu

Predsednik Slovenije je Trubarjevemu antikvariatu vročil medaljo za zasluge za visoko strokovno delo pri zagotavljanju dostopnosti knjig in prispevek k bralni kulturi.

Knjige o sobivanju

Tri nove knjige Mladinske knjige, ki prinašajo aktualne teme o sobivanju, strpnosti in drugačnosti, so bile povod za včerajšnje srečanje z novinarji v knjigarni Konzorcij.

Trije stebri umetnosti v Konzorciju

V četrtek, 10. marca, smo v knjigarni Konzorcij ob sočasni razstavi Zastale sledi v galeriji 3STEBRI UMETNOSTI predstavili knjigo Tomaža Gorjupa Nazaj v prihodnost - eseji o slikarstvu. Pogovor z avtorjem je vodil Tine Logar.

Literarni večer z Danielo Kapitáňovo

​V sredo, 9. marca, je bil v knjigarni Konzorcij Literarni večer s slovaško pisateljico, publicistko, gledališko režiserko in univerzitetno predavateljico Danielo Kapitáňovo, avtorico knjižne uspešnice Samko Tále: knjiga o britofu, ki je izšla pri založbi KUD Sodobnost International.

Spomini živahnega osemdesetletnika

Dan pred svojim osemdesetim rojstnim dnem je pesnik in pisatelj Miroslav Košuta v družbi predstavnikov Mladinske knjige - založbe, ki jo je vedno imel za svojo, proslavil izid avtobiografske knjige spominov na otroštvo Mornar na kozi.

Zvezde vabijo k branju

Izšla je knjiga Miha Mazzinija Zvezde vabijo, ki je letošnjega januarja zmagala na našem natečaju za nagrado modra ptica.

Trusted Brand 2016

Predstavniki Reader's Digest Slovenija so danes v Cankarjevem domu na novinarski konferenci predstavili izsledke raziskave o najbolj zaupanja vrednih blagovnih znamkah in osebnostih ter razglasili letošnje zmagovalce Trusted Brand.

Hospickafe

Knjigarna Konzorcij skupaj z društvom Hospic organizira mesečna srečanja Hospickafe, ki bodo vsak zadnji torek v mesecu v prijetnem in sproščenem vzdušju knjigarne.

Moj boj na Peripetijah

Na februarskih peripetijah so se o knjigi Moj boj 1 pogovarjali Damjan Zorc, Boris Cavazza, Ana Schnabl in Suzana Zagorc.

Spletno nakupovalno središče MK

Emka.si

Pridružite se nam na Facebooku

FacebookVabljeni v skupino ljubiteljev branja Radi beremo!

Mladinska knjiga Založba d.d.
Slovenska 29
1000 Ljubljana

E-naslov: info@mladinska.com
Telefon: 01 241 30 00

Postanimo prijatelji!

slika slika slika
  

(c) Mladinska knjiga, vse materialne pravice so last Mladinske knjige.