Skip Navigation LinksDomovSkupina MKNovice

Novice

Trije stebri umetnosti v Konzorciju

V četrtek, 10. marca, smo v knjigarni Konzorcij ob sočasni razstavi Zastale sledi v galeriji 3STEBRI UMETNOSTI predstavili knjigo Tomaža Gorjupa Nazaj v prihodnost - eseji o slikarstvu. Pogovor z avtorjem je vodil Tine Logar.

Literarni večer z Danielo Kapitáňovo

​V sredo, 9. marca, je bil v knjigarni Konzorcij Literarni večer s slovaško pisateljico, publicistko, gledališko režiserko in univerzitetno predavateljico Danielo Kapitáňovo, avtorico knjižne uspešnice Samko Tále: knjiga o britofu, ki je izšla pri založbi KUD Sodobnost International.

Spomini živahnega osemdesetletnika

Dan pred svojim osemdesetim rojstnim dnem je pesnik in pisatelj Miroslav Košuta v družbi predstavnikov Mladinske knjige - založbe, ki jo je vedno imel za svojo, proslavil izid avtobiografske knjige spominov na otroštvo Mornar na kozi.

Zvezde vabijo k branju

Izšla je knjiga Miha Mazzinija Zvezde vabijo, ki je letošnjega januarja zmagala na našem natečaju za nagrado modra ptica.

Trusted Brand 2016

Predstavniki Reader's Digest Slovenija so danes v Cankarjevem domu na novinarski konferenci predstavili izsledke raziskave o najbolj zaupanja vrednih blagovnih znamkah in osebnostih ter razglasili letošnje zmagovalce Trusted Brand.

Hospickafe

Knjigarna Konzorcij skupaj z društvom Hospic organizira mesečna srečanja Hospickafe, ki bodo vsak zadnji torek v mesecu v prijetnem in sproščenem vzdušju knjigarne.

Moj boj na Peripetijah

Na februarskih peripetijah so se o knjigi Moj boj 1 pogovarjali Damjan Zorc, Boris Cavazza, Ana Schnabl in Suzana Zagorc.

Posthumni deli Koviča in Bojetujeve

Urednica Nela Malečkar je minuli konec tedna v knjigarni Konzorcij gostila sorodnike in znance dveh knjižnih junakinj mačke Monike pisatelja Kajetana Koviča in Rozalijo pisateljice Berte Bojetu Boete. Gre za dve novi deli, ki ju je Mladinska knjiga izdala posthumno.

13. nagradna igra Reader's Digest

Minuli konec tedna so predstavniki Reader's Digest Slovenija v Mestnem muzeju Ljubljana že trinajstič podelili nagrade Velike nagradne igre Založbe Mladinska knjiga in Reader's Digest.

Spletno nakupovalno središče MK

Emka.si

Pridružite se nam na Facebooku

FacebookVabljeni v skupino ljubiteljev branja Radi beremo!

Mladinska knjiga Založba d.d.
Slovenska 29
1000 Ljubljana

E-naslov: info@mladinska.com
Telefon: 01 241 30 00

Postanimo prijatelji!

slika slika slika
  

(c) Mladinska knjiga, vse materialne pravice so last Mladinske knjige.