Skip Navigation LinksDomovSkupina MKNovice

Novice

UBU v knjigi in v Drami

Danes smo novinarjem predstavili naš prvi letošnji Kondor, UBU, ki ima zaporedno številko 353. Novinarska konferenca je tokrat potekala na velikem odru ljubljanske Drame, ki bo istoimensko dramo prvič zaigrala na premieri to soboto.

Cankarjeva založba je predstavila delo domačega zgodovinarja

Urednik Cankarjeve založbe Tine Logar je včeraj v knjigarni Konzorcij gostil zgodovinarja dr. Janka Prunka, avtorja nove knjige Zgodovina Evrope v dobi racionalistične civilizacije 1775-2015. Pogovor z avtorjem je vodil novinar in publicist Janez Markeš.

Tri nove poslovalnice

Konec novembra oziroma v začetku decembra smo v razmiku 10 dni odprli kar tri nove knjigarne in papirnice - v Ljutomeru, Medvodah in Kopru.

Nuccio Ordine na obisku v Sloveniji

Ob izidu knjige Koristnost nekoristnega je Slovenijo obiskal italijanski filozof, profesor in strokovnjak za renesanso Nuccio Ordine.

Schwentnerjeva nagrada Bediti Mlinar

Sinoči so na slovesni prireditvi ob otvoritvi knjižnega sejma Bediti Mlinar podelili Schwentnerjevo nagrado za pomemben prispevek k slovenskemu založništvu in knjigotrštvu, ob 10. obletnici delovanja pa je tudi revija Bukla prejela posebno priznanje sejma.

Spletno nakupovalno središče MK

Emka.si

Pridružite se nam na Facebooku

FacebookVabljeni v skupino ljubiteljev branja Radi beremo!

Mladinska knjiga Založba d.d.
Slovenska 29
1000 Ljubljana

E-naslov: info@mladinska.com
Telefon: 01 241 30 00

Postanimo prijatelji!

slika slika slika
  

(c) Mladinska knjiga, vse materialne pravice so last Mladinske knjige.