Skip Navigation LinksDomovSkupina MKNovice

Novice

Pesniški maraton v spomin na Aleša Debeljaka

"Alešev opus, ki se je z doma narejenim prvencem v treh primerkih neuradno začel leta 1977, uradno pa nekaj let kasneje, je s tem delom zaključen. In to je njegov testament. So zavezujoča sporočila v steklenici, preko katerih bodo z njim odslej komunicirali znanci in neznanci. Pot je končana, potovanje pa se pričenja.«

UBU v knjigi in v Drami

Danes smo novinarjem predstavili naš prvi letošnji Kondor, UBU, ki ima zaporedno številko 353. Novinarska konferenca je tokrat potekala na velikem odru ljubljanske Drame, ki bo istoimensko dramo prvič zaigrala na premieri to soboto.

Cankarjeva založba je predstavila delo domačega zgodovinarja

Urednik Cankarjeve založbe Tine Logar je včeraj v knjigarni Konzorcij gostil zgodovinarja dr. Janka Prunka, avtorja nove knjige Zgodovina Evrope v dobi racionalistične civilizacije 1775-2015. Pogovor z avtorjem je vodil novinar in publicist Janez Markeš.

Tri nove poslovalnice

Konec novembra oziroma v začetku decembra smo v razmiku 10 dni odprli kar tri nove knjigarne in papirnice - v Ljutomeru, Medvodah in Kopru.

Nuccio Ordine na obisku v Sloveniji

Ob izidu knjige Koristnost nekoristnega je Slovenijo obiskal italijanski filozof, profesor in strokovnjak za renesanso Nuccio Ordine.

Spletno nakupovalno središče MK

Emka.si

Pridružite se nam na Facebooku

FacebookVabljeni v skupino ljubiteljev branja Radi beremo!

Mladinska knjiga Založba d.d.
Slovenska 29
1000 Ljubljana

E-naslov: info@mladinska.com
Telefon: 01 241 30 00

Postanimo prijatelji!

slika slika slika
  

(c) Mladinska knjiga, vse materialne pravice so last Mladinske knjige.