Skip Navigation LinksDomovSkupina MKNovice

Novice

Z legendama narodnozabavne glasbe

Mladinska knjiga je včeraj v knjigarni Konzorcij predstavila obsežni monografiji dveh velikanov narodno-zabavne glasbe Slavka Avsenika in Lojzeta Slaka.

Jubilejni Krpan z risbami Hinka Smrekarja

Mladinska knjiga je včeraj v Galeriji Kresija predstavila jubilejno izdajo slikanice Martin Krpan z ilustracijami slikarja in karikaturista Hinka Smrekarja.

Boris Pahor v Izoli

Pri 104 letih še vedno piše in se kritično odziva na aktualna dogajanja.

Pod gladino, nova kriminalka Paule Hawkins

V teh dneh je pri Mladinski knjigi izšel novi kriminalni roman Pod gladino Paule Hawkins, ki je bralce po svetu navdušila že s prvim romanom Dekle na vlaku.

Novosti Cankarjeve založbe v juliju

Cankarjeva založba je včeraj na novinarski konferenci predstavila sedem leposlovnih del, ki so izšla nedavno: Preobrazbe, Evolucija za rejce ljubiteljev malih živali, Tempirana bomba, Arles, večkrat, Izgnanstvo, Cementni vrt in Popotovanja v soju zvezd.

Kaj bomo brali to poletje

V družbi treh prevajalcev Iztoka Ilca, Vasje Bratine in Suzane Koncut sta urednika Andrej Ilc in Nataša Müller, tokrat tudi v vlogi prevajalke, včeraj v knjigarni Konzorcij predstavila šest romanov za poletno branje.

Jabolko navdiha Boštjanu Gorencu - Pižami

Ob državnem prazniku, dnevu Primoža Trubarja, je Urad predsednika Republike Slovenije, kot ob vseh državnih praznikih, pripravil dan odprtih vrat, predsednik Borut Pahor pa je na posebni slovesnosti vročil "jabolko navdiha" dvema mojstroma slovenskega jezika, dr. Kozmi Ahačiču in Boštjanu Gorencu - Pižami.

Spletno nakupovalno središče MK

Emka.si

Pridružite se nam na Facebooku

FacebookVabljeni v skupino ljubiteljev branja Radi beremo!

Mladinska knjiga Založba d.d.
Slovenska 29
1000 Ljubljana

E-naslov: info@mladinska.com
Telefon: 01 241 30 00

Postanimo prijatelji!

slika slika slika
  

(c) Mladinska knjiga, vse materialne pravice so last Mladinske knjige.