Skip Navigation LinksDomovSkupina MKZaposlitevLetni pogovori

Letni pogovori

Temeljni cilj je pogovor o sodelavčevem razvoju. Letni pogovor je vir povratnih informacij tako za vodjo kot za sodelavca, povratne informacije pa so vir spreminjanja sodelavca in vodje.

V letošnjih letnih pogovorih se bomo še posebej posvečali medosebnim odnosom in kakovosti naše komunikacije. Pomembno je tudi, da jasno in konkretno opredelimo načrtovane cilje, aktivnosti in projekte in da se dogovorimo, kakšne spremembe v načinu dela, pristopih, odnosih, komunikaciji bodo potrebne, da bomo cilje in naloge uspešno in učinkovito opravljali.

Do sprememb smo velikokrat naravnani odklonilno in letni pogovori so najboljša priložnost za to, da se jim odpremo in jih sprejmemo kot priložnost za individualni poklicni in osebnostni razvoj in kot priložnost za podjetniško odprtost za spremembe.

Naj bo letni pogovor vodjem in sodelavcem motivacijski navdih in naložba, iz katere bomo vse leto črpali pri ustvarjanju, reševanju problemov in uresničevanju ciljev.
 

Kontakt

E-naslov: kadri@mkz.si
Telefon: 01 241 33 32

VELIKA ŠOLA PRODAJE

slika

V Mladinski knjigi veliko pozornost namenjamo izobraževanju na področju prodaje. Vabljeni k ogledu brezplačnih izobraževalnih video posnetkov!

Mladinska knjiga Založba d.d.
Slovenska 29
1000 Ljubljana

E-naslov: info@mladinska.com
Telefon: 01 241 30 00

Postanimo prijatelji!

slika slika slika
  

(c) Mladinska knjiga, vse materialne pravice so last Mladinske knjige.