Solska_Ponudba

Šolske torbe

V najljubših barvah. Z najljubšimi motivi.

Šolske torbe 

V naših trgovinah vas čaka pestra izbira kakovostnih šolskih torb različnih blagovnih znamk: Walker, Street, Herlitz, Schneiders, Target, Nitro in druge.

Prednosti torb: prijazno hrbtenici, nastavljive naramnice, majhna teža, veliko predalov, leto ali dve garancije (odvisno od modela in blagovne znamke), in drugo.

Šolske torbe za deklice

Od tistih za prvo triletje z metuljčki, sovicami, konjički in samorogi, do kakovostnih trendovskih nahrbtnikov za izbirčne najstnice, ki jim je torba tudi pomemben modni dodatek.

NAHRBTNIK WALKER FAME, Laces
Nahrbtnik WALKER FAME

Dva večja predala na zadrgo, en manjši sprednji predal na zadrgo, stranski žep za steklenico, podloženo ergonomično hrbtišče, možnost spetja naramnic na prsnem delu.

NAHRBTNIK TARGET LIKE ME
Nahrbtnik TARGET LIKE ME

Kakovostni nahrbtnik z večjim notranjim predalom, dvema manjšima stranskima žepoma, nastavljivima naramnicama ter zračnim hrbtiščem.

 NAHRBTNIK NITRO CHASE
Nahrbtnik NITRO CHASE

Zunanji oblazinjen predal za prenosni računalnik 17", notranji predal za kable in polnilce, v notranjosti dva glavna predala ...

Šolske torbe za dečke

Šolske torbe z vozili, živalmi, športnimi in vesoljskimi motivi … v najbolj priljubljenih fantovskih barvah za gospodiče začetnih razredov. Nevtralno deški in nevsiljivo kul nahrbtniki za starejše izbirčneže.

NAHRBTNIK WALKER ELITE, Stone Melange
Nahrbtnik WALKER ELITE

Izjemno kakovostni nahrbtnik z 2 velikima predaloma, stranskim žepom za stekleničko, skritim žepom na hrbtišču z RFID zaščito ...

NAHRBTNIK NITRO SUPERHERO, Golden Black
Nahrbtnik NITRO SUPERHERO

Izjemno kakovostni nahrbtnik z 2 velikima predaloma, trdo oblikovanim močnejšim dnom, udobnimi ergonomskimi ročaji, mehkim oblazinjenim hrbtiščem.

NAHRBTNIK WALKER ROLL UP
Nahrbtnik WALKER ROLL UP

Izjemno kakovostni nahrbtnik z možnostjo dostopa v nahrbtnik tudi s strani, manjšim sprednjim predalom, podloženim hrbtiščem, ergonomičnima naramnicama.

 

Kako izbrati pravo šolsko torbo?

-30 % na izbrane potrebščine in -3 % na učbenike in delovne zvezke

Od 1. 6. do 31. 7. 2020 velja 30-odstotni popust na pester izbor šolskih potrebščin iz kataloga in 3-odstotni popust na učbenike, potrjene s strani Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport za šolsko leto 2020/21, razen za tiste, kjer od prvega prodajne dne po določilih Zakona o enotni ceni knjige še ni preteklo 6 mesecev.

Prelistajte katalog

Solska_Celosirinski_Trgovine
Vse dobite na enem mestu

Obiščite eno izmed naših 50 trgovin po vsej Sloveniji.

/vse-za-solo/ugodnosti/darilo-ob-nakupu
Darilo

Ob nakupu šolskih potrebščin prejmete uporabo darilo: stenski koledar in urnik.

/vse-za-solo/ugodnosti/placilo-na-obroke
Možnost plačila

Kar do 12 obrokov!

Razbremenite družinski proračun in porazdelite stroške s plačilom na obroke.

Menu