Skip Navigation LinksDomovZa medijeDogodki za novinarje

Dogodki za novinarje

Predstavljamo Tristo zajcev

Ob izidu obsežne knjige Tristo zajcev in nedavni okrogli obletnici rojstva Milka Matičetovega vabimo na predstavitev zbirke slovenskih ljudskih pravljic, ki bo v torek, 8. oktobra 2019 ob 11. uri v knjigarni Konzorcij.

Vabimo na pogovor

V sredo, 28. avgusta ob 10h vabimo v knjigarno Konzorcij na pogovor o šoli; o najljubših predmetih, plonk listkih, lumparijah med odmori in še marsičem.

Moderni klasiki

Cankarjeva založba v petek, 19. julija 2019 ob 11. uri vabi v knjigarno Konzorcij na predstavitev treh knjižnih novosti v zbirki Moderni klasiki.

Ivana pred morjem

Cankarjeva založba 17. 6. 2019 ob 20. uri vabi na druženje s knjigo Veronike Simoniti Ivana pred morjem. Roman je bi med tremi nominiranci za nagrado modra ptica.

Štiri novosti naših avtorjev

Mladinska knjiga vabi na predstavitev štirih knjižnih novosti slovenskih avtorjev, ki bo v torek, 18. junija ob 11. uri v knjigarni Konzorcij. Prijazno vabljeni!

Poletno branje 2019

Mladinska knjiga vabi na predstavitev »poletnega branja«, ki bo v petek, 7. junija 2019, ob 10. uri v knjigarni Konzorcij. Urednici Darja Marinšek in Nataša Müller sta izmed novih izdaj za podrobnejšo predstavitev izbrali pet knjig.

Zdaj živim!

Ingrid Divković je zelo uspešna hrvaška pisateljica in blogerka, avtorica priročnikov Vas j**e ego in Knjiga za divjo žensko. Oba sta tudi v Sloveniji veliki uspešnici. sedaj je preveden tudi njen leposlovni prvenec, roman Zdaj živim.

Novosti iz Cankarjeve

Cankarjeva založba vabi na predstavitev knjižnih novosti: ed esejev Katje Perat, zgodb Vinka Möderndorferja, biografske pripovedi Janisa Varufakisa do romana Javierja Maríasa in zgodb Nebojše Lujanovića. Za vsakogar nekaj!

Cankarjeva leto zaključuje s Cankarjem

Cankarjeva založba 10. decembra ob 11. uri vabi na prednovoletno knjižno srečanje. Ob albumu Ivana Cankarja in pesmih Toneta Pavčka se bomo ozrli tudi na iztekajoče in napovedali vrhunce leta, ki prihaja.

Tri pomembne nove knjige

Mladinska knjiga je pravkar izdala tri pomembne prevedene knjige. Vabimo na predstavitev, ki bo v četrtek, 29. novembra 2018, ob 12. uri v knjigarni Konzorcij.

Služba za odnose z javnostmi

Založba Mladinska knjiga
Slovenska 29, Ljubljana

Telefon: 01 241 3174
Faks: 01 425 28 01
E-naslov: pr@mkz.si

Mladinska knjiga Založba d.d.
Slovenska 29
1000 Ljubljana

E-naslov: info@mladinska.com
Telefon: 01 241 30 00

Postanimo prijatelji!

slika slika slika
  

(c) Mladinska knjiga, vse materialne pravice so last Mladinske knjige.