Skip Navigation LinksDomovZa medijeDogodki za novinarje

Dogodki za novinarje

Novosti iz Cankarjeve

Cankarjeva založba vabi na predstavitev knjižnih novosti: ed esejev Katje Perat, zgodb Vinka Möderndorferja, biografske pripovedi Janisa Varufakisa do romana Javierja Maríasa in zgodb Nebojše Lujanovića. Za vsakogar nekaj!

Cankarjeva leto zaključuje s Cankarjem

Cankarjeva založba 10. decembra ob 11. uri vabi na prednovoletno knjižno srečanje. Ob albumu Ivana Cankarja in pesmih Toneta Pavčka se bomo ozrli tudi na iztekajoče in napovedali vrhunce leta, ki prihaja.

Tri pomembne nove knjige

Mladinska knjiga je pravkar izdala tri pomembne prevedene knjige. Vabimo na predstavitev, ki bo v četrtek, 29. novembra 2018, ob 12. uri v knjigarni Konzorcij.

Moderni klasiki 2018

Cankarjeva založba v ponedeljek, 19. novembra 2018, ob 11. uri vabi v knjigarno Konzorcij na predstavitev šestih letošnjih knjig iz zbirke Moderni klasiki.

Knjižni album Rudolfa Maistra

Ob izidu knjige RUDOLF MAISTER – STO LET SEVERNE MEJE vabimo na predstavitev, ki bo v četrtek, 8. novembra 2018, ob 12. uri v Projekcijski dvorani v Mestnem muzeju Ljubljana.

Nova Hosseini in Marquez

Mladinska knjiga v petek, 26. oktobra ob 10. uri vabi v knjigarno Konzorcij na predstavitev treh novih knjižnih izdaj dveh vrhunskih mojstrov svetovne literature.

Novi mladinski romani

Mladinska knjiga v torek, 23. oktobra 2018, ob 11. uri vabi v knjigarno Konzorcij. Predstavili bomo tri nove romane, ki so izšli v zbirki Odisej in nagovarjajo tako mlade kot njihove odrasle. Med njimi sta knjigi Vinka Möderndorferja in Janje Vidmar.

Dober dih, obisk avtorja

Ob izidu knjige Dober dih v Slovenijo prihaja Patrick McKeown. V ponedeljek, 17. septembra, ob 18. uri lepo vabljeni v knjigarno Konzorcij na srečanje z avtorjem.

Ivo Svetina, Jani Virk in Feri Lainšček

Založba Mladinska knjiga vljudno vabi na predstavitev knjižnih novosti izpod peresa slovenskih ustvarjalcev, ki bo v sredo, 5. septembra 2018, ob 11. uri v knjigarni Konzorcij, Slovenska 29, Ljubljana.

Nove pesmi in zgodbe iz Cankarjeve

Cankarjeva založba prijazno vabi na novinarsko konferenco, na kateri bomo predstavili šest knjižnih novosti urednika Aljoše Harlamova. Srečali se bomo v knjigarni Konzorcij, v četrtek, 23. avgusta 2018 ob 11. uri.

Služba za odnose z javnostmi

Založba Mladinska knjiga
Slovenska 29, Ljubljana

Telefon: 01 241 3174
Faks: 01 425 28 01
E-naslov: pr@mkz.si

Mladinska knjiga Založba d.d.
Slovenska 29
1000 Ljubljana

E-naslov: info@mladinska.com
Telefon: 01 241 30 00

Postanimo prijatelji!

slika slika slika
  

(c) Mladinska knjiga, vse materialne pravice so last Mladinske knjige.