Skip Navigation LinksDomovZa medijeSporočila za javnostDober dih, obisk avtorja

Dober dih, obisk avtorja

Ob izidu knjige Dober dih v Slovenijo prihaja Patrick McKeown. V ponedeljek, 17. septembra, ob 18. uri lepo vabljeni v knjigarno Konzorcij na srečanje z avtorjem.

Ob izidu knjige Dober dih v Slovenijo prihaja Patrick McKeown. V ponedeljek, 17. septembra, ob 18. uri lepo vabljeni v knjigarno Konzorcij na srečanje z avtorjem. Patrick McKeown bo imel krajše predavanje o prednostih in koristih pravilnega dihanja ter bo na voljo za vprašanja.

Dober dih je knjiga, ki bo povzročila, da boste o dihanju začeli razmišljati precej drugače kot poprej!

Samo Rugelj, publicist

 

V knjigi Dober dih: S pravilnim dihanjem do zdravja, moči in vitkosti na preprost način opisuje prednosti in koristi tehnike dihanja, ki je bila dolgo spregledana, danes pa se zaradi številnih pozitivnih učinkov vse bolj uveljavlja.

Avtor bralce med drugim pouči, kako premagati nadloge, kot so zadihanost med telesnim naporom, slab spanec, tesnoba, astma, smrčanje … Prvi del knjige vsebuje tri poglavja, namenjena spoznavanju našega telesa in njegovih zakonitosti: skrivnosti dihanja, skrivnosti kondicije in skrivnosti zdravja. Drugi del knjige predstavi program po metodi Oxygen Advantage®.  

 

Več o knjigi in avtorju: http://knjiga.mladinska.com/doberdih/

 

Služba za odnose z javnostmi

Založba Mladinska knjiga
Slovenska 29, Ljubljana

Telefon: 01 241 3174
Faks: 01 425 28 01
E-naslov: pr@mkz.si

Mladinska knjiga Založba d.d.
Slovenska 29
1000 Ljubljana

E-naslov: info@mladinska.com
Telefon: 01 241 30 00

Postanimo prijatelji!

slika slika slika
  

(c) Mladinska knjiga, vse materialne pravice so last Mladinske knjige.