Skip Navigation LinksDomovZa medijeSporočila za javnostDogodek Moj dan

Dogodek Moj dan

V soboto, 26. januarja 2019 se bo na Gospodarskem razstavišču odvil dogodek Moj dan. Med 10. in 19. uro bo nastopilo šest gostov, celodnevno dogajanje bo povezovala igralka Zvezdana Mlakar.

26. januar 2019 bo Moj dan

6 govorcev in voditeljica, 3 predavanja, 2 delavnici, pogovor, okrogla miza, druženje

Vsakdo si občasno zaželi dan za pobeg od neštetih obveznosti. Uro ali dan za sebe. Dan za pobeg od vsakdanjika in čas za odkrivanje skritih moči v sebi.

V soboto, 26. januarja 2019, bo na Gospodarskem razstavišču potekal dogodek Moj dan, ki  je namenjen prav temu; da nas sprosti, navdahne, opogumi in napolni s strastjo, da bomo živeli lažje, bolj polno in sproščeno – sami s seboj in v partnerstvu/partnerstvih.

Vabljeni na prvo celodnevno druženje s priznanimi poznavalci poti k boljšemu življenju, avtorji knjižnih uspešnic in navdihujočimi govorci, Urško Božič Križaj, dr. Kenanom Crnkićem, Damjano Bakarič, Janezom Hudovernikom, dr. Veroniko Podgoršek in Brunom Šimlešo. Dogodek bo vodila Zvezdana Mlakar.

Vzemite si dan zase. Pridite in zaživite dobro!

 

Vstopnice so na voljo na www.emka.si, v knjigarnah Mladinske knjige ter na www.eventim.si in prodajnih mestih Eventim Si.

Program dogodka in še več informacij: http://moj-dan.si/

 

Obvestilo za predstavnike medijev

Vsi nastopajoči bodo na voljo za izjave in intervjuje. Za vse, ki boste lahko v vašem mediju kakorkoli poročali o dogodku, imamo seveda na voljo akreditacije. Če se želite udeležiti dogodka, nam to sporočite na pr@mkz.si do srede, 23. januarja.

Če želite, vam vnaprej pošljemo akreditacije, lahko pa jih prevzamete tudi na dan dogodka ob vstopu v dvorano. Prosimo le za vnaprejšnjo prijavo do navedenega datuma.

Služba za odnose z javnostmi

Založba Mladinska knjiga
Slovenska 29, Ljubljana

Telefon: 01 241 3174
Faks: 01 425 28 01
E-naslov: pr@mkz.si

Mladinska knjiga Založba d.d.
Slovenska 29
1000 Ljubljana

E-naslov: info@mladinska.com
Telefon: 01 241 30 00

Postanimo prijatelji!

slika slika slika
  

(c) Mladinska knjiga, vse materialne pravice so last Mladinske knjige.