Skip Navigation LinksDomovZa medijeSporočila za javnostIzšle so kolumne Mihe Šaleharja

Izšle so kolumne Mihe Šaleharja

Ob izidu knjige Duh česa vabljeni na druženje v ljubljanski Daktari v četrtek, 14. junija 2018, ob 20. uri. O Duhu česa (in časa) bosta kramljala avtor Miha Šalehar in njegov novinarski kolega Andrej Karoli.

Kakšen je pogled z obrobja Šentvida na utrjeno krožišče sredi Gaussovega griča, po katerem vozimo avte na lizing Boštjani in Mojce? O tem in o duhu časa v svojih besedilih neposredno in duhovito razmišlja Miha Šalehar. Njegove kolumne, ki jih, kot pravi sam, piše po sili razmer, da lahko plača alimente in fasado, so v zadnjih nekaj letih postale ene najbolj branih. Najboljša in nova neobjavljena besedila so zbrana v knjigi Duh česa.

Vabljeni na druženje v ljubljanski Daktari v četrtek, 14. junija, ob 20. uri. O Duhu česa (in časa) bosta kramljala avtor Miha Šalehar in njegov novinarski kolega Andrej Karoli.

 

Miha Šalehar: DUH ČESA – izbrane kolumne
Ilustrirala: Neja Engelsberger
Izdala Mladinska knjiga, urednica Nina Žitko Pucer, 264 strani, cena: 22,98 EUR

http://www.emka.si/duh-cesa/PR/2499800,11294

 

Vedno so mi šli na živce ljudje, ki se jemljejo preresno; tipi in tipice, ki z namenoma napornim slogom, resnobnim portretom na vrhu kolumne, ki poudarja visoko čelo ter zaskrbljen pogled, sporočajo, da so na misiji. Da delajo! Jaz pa ne maram delati. Ker delati znotraj slovenske folklore pomeni trpeti za drugega, boljšega izraza za to, kar počnem, si pa nismo izmislili. Enkrat sem nekomu rekel, da jaz ne delam, da jaz pač samo sem, pa me je popravil, da ne morem biti, če se mi ne ljubi delati. Pa sem odnehal s tem.
Miha Šalehar

http://www.dobrezgodbe.com/beremo/miha-salehar-smo-gresniki-na-poti-do-uclovecenja-vmes-pa-so-knjige

 

Služba za odnose z javnostmi

Založba Mladinska knjiga
Slovenska 29, Ljubljana

Telefon: 01 241 3174
Faks: 01 425 28 01
E-naslov: pr@mkz.si

Mladinska knjiga Založba d.d.
Slovenska 29
1000 Ljubljana

E-naslov: info@mladinska.com
Telefon: 01 241 30 00

Postanimo prijatelji!

slika slika slika
  

(c) Mladinska knjiga, vse materialne pravice so last Mladinske knjige.