Skip Navigation LinksDomovZa medijeSporočila za javnostO izgorelosti iz prve roke!

O izgorelosti iz prve roke!

Izšla je knjiga Aljoše Bagola Kako izgoreti in vzeti življenje v svoje roke.

Aljoša Bagola, eden najbolj priznanih in največkrat nagrajenih slovenskih oglaševalskih kreativnih direktorjev, izvrsten pripovedovalec zgodb, priljubljen predavatelj in kolumnist, s knjigo Kako izgoreti prinaša iskreno izpoved o soočenju z izgorelostjo.

Spremenimo pričakovanja in pričakujmo spremembe.

Z bistroumnimi miselnimi obrati in domišljenimi besednimi igrami nas mojstrsko popelje med navdihujoče življenjske zgodbe, pretresljiva spoznanja, nepričakovane uvide in nevsakdanja razmišljanja o tem, kako se učinkovito spoprijeti s podivjanostjo sodobnega sveta ter kljub vsemu v njem najti kanček utehe, pomirjenosti in optimizma.

Aljoša Bagola, izvršni kreativni direktor na agenciji Pristop, že skoraj dvajset let snuje največje tržnokomunikacijske projekte v Sloveniji in v širši regiji. Za svoje delo je prejel prek 150 nagrad in priznanj na domačih in mednarodnih oglaševalskih festivalih ter bil večkrat razglašen za slovenskega kreativnega direktorja leta. Je redni član žirij na festivalih doma in v tujini ter priznan kolumnist in predavatelj.

V življenju ni vedno vse odvisno od nas, je pa od tega, kako življenje doživljamo, odvisna naša sreča. Kot sem po izkušnji z izgorelostjo ugotovil sam, se recept za srečo skriva v tem, da najprej opustimo neuresničljiva pričakovanja sveta, ki od nas zahteva nenehno vzhičenost.

Zato se ne trudimo preveč z veličino. Ne trudimo se preveč s svojo zapuščino, ne potujmo s preveč prtljage in se ne predajajmo nepotrebnemu trpljenju. Smisel življenja ni v tem, kaj pustiš za seboj, ampak v tem, kaj življenje pusti v nas.

 

Aljoša Bagola: KAKO IZGORETI in vzeti življenje v svoje roke. Knjigo je izdala Mladinska knjiga, urednica Aleksandra Kozarov. Oblikoval Andrej Gale. Oblikovanje naslovnice Aljoša Bagola. Fotografije Miran Juršič in Tadej Bernik. 360 strani, cena: 27,99 EUR.

 

Pa še vabilo! Aljoša Bagola bo knjigo predstavil v ponedeljek, 9. decembra, ob 19. uri v Klubu Cankarjevega doma. Pogovor bo povezovala Bernarda Žarn, glasba Balladero. Vstopnice za dogodek prodaja Cankarjev dom, vstopnina: 7 EUR. Za dogodek so na voljo tudi novinarske akreditacije. Vlogo sprejema Cankarjev dom prek obrazca na www.cd-cc.si/akreditacije.

Služba za odnose z javnostmi

Založba Mladinska knjiga
Slovenska 29, Ljubljana

Telefon: 01 241 3174
Faks: 01 425 28 01
E-naslov: pr@mkz.si

Mladinska knjiga Založba d.d.
Slovenska 29
1000 Ljubljana

E-naslov: info@mladinska.com
Telefon: 01 241 30 00

Postanimo prijatelji!

slika slika slika
  

(c) Mladinska knjiga, vse materialne pravice so last Mladinske knjige.