Skip Navigation LinksDomovZa medijeSporočila za javnostRazglednice Aleša Debeljaka

Razglednice Aleša Debeljaka

Vabimo na predstavitev nove knjige založbe Mladinska knjiga Saj grem samo mimo, ki bo v četrtek, 31. maja 2018, ob 12. uri v atriju ZRC SAZU (Novi trg 2, Ljubljana).

 

Vabimo vas na predstavitev nove knjige založbe Mladinska knjiga ALEŠ DEBELJAK: SAJ GREM SAMO MIMO, ki bo v četrtek, 31. maja 2018, ob 12. uri v atriju ZRC SAZU (Novi trg 2, Ljubljana).

Aleš Debeljak, pesnik, esejist, kritik in profesor, je v svojem življenju razposlal na desettisoče razglednic svojim staršem, sestri, prijateljicam in prijateljem, pisateljskim in profesorskim sopotnikom, svojim otrokom in ženi. Nenehno je pisal sporočila na hrbtno stran reproduciranih podob in jih pošiljal v svet. O tej njegovi navadi so za pričujočo knjigo napisali spomine in razmišljanja Erica Johnson Debeljak, Aleš Berger, Andrew Zawacki, Matjaž Pikalo in Igor Štiks, ki bodo skupaj z urednico Nelo Malečkar in oblikovalko Tanjo Radež knjigo tudi predstavili.

V knjigi objavljen izbor razglednic petintridesetim naslovnikom je svojevrsten hommage veliki strasti Aleša Debeljaka in mediju, ki izginja iz naših nabiralnikov.

Lepo vabljeni!

Služba za odnose z javnostmi

Založba Mladinska knjiga
Slovenska 29, Ljubljana

Telefon: 01 241 3174
Faks: 01 425 28 01
E-naslov: pr@mkz.si

Mladinska knjiga Založba d.d.
Slovenska 29
1000 Ljubljana

E-naslov: info@mladinska.com
Telefon: 01 241 30 00

Postanimo prijatelji!

slika slika slika
  

(c) Mladinska knjiga, vse materialne pravice so last Mladinske knjige.