Skip Navigation LinksDomovZa medijeSporočila za javnostKnjižni sejem v Bologni

Knjižni sejem v Bologni

Mladinska knjiga se bo v italijanski Bologni (med 26. in 29. marcem 2018) predstavila na lastni stojnici, ki bo odeta v ilustracije Alenke Sottler iz slikanice Drobtine iz mišje doline avtorice Anje Štefan.

Mladinska knjiga se bo na sejmu knjig za otroke v italijanski Bologni (med 26. in 29. marcem 2018) predstavila na lastni stojnici v hali 22 (stojnica B1), ki bo odeta v ilustracije Alenke Sottler iz slikanice Drobtine iz mišje doline avtorice Anje Štefan.

Na povabilo založbe bosta najpomembnejši knjižni sejem otroških knjig letos obiskali ilustratorki Ana Zavadlav in Tanja Komadina.

Mladinska knjiga je za sejem pripravila nov spomladanski katalog o novostih na področju otroškega in mladinskega leposlovja v angleškem jeziku (ki si ga lahko ogledate na povezavi http://en.mladinska.com/books).
V njem predstavljamo več kot 100 del in avtorjev, ki so že v preteklosti vzbujali zanimanje tujih založnikov in agentov, kot tudi številne novosti, za katere verjamemo, da imajo možnosti objave v tujini.

Med avtorji, ki se ponašajo z novostmi, so: Maša Ogrizek (Gospa s klobukom, ilustrirala Tanja Komadina),  Nataša Konc Lorenzutti (Nisem smrklja, ilustrirala Ana Zavadlav), Miha Mazzini z nagrajenim mladinskim romanom Zvezde vabijo in novostjo Zelena pošast (ilustrirala Tanja Komadina), Lila Prap z novo slikanico Zmaji, Svetlana Makarovič (Sapramiška, Korenčkov palček z ilustracijami Maje Kastelic, Veveriček posebne sorte z ilustracijami Marjana Mančka, Medena pravljica, ki jo je ilustrirala Suzi Bricelj), Maja Kastelic (Deček in hiša in Korenčkov palček),  Meta Brulec (Kroki praznuje, ilustracije Silvan Omerzu),  Tina Vrščaj (Tapatapata, ilustrirala Ana Baraga).

 

Služba za odnose z javnostmi

Založba Mladinska knjiga
Slovenska 29, Ljubljana

Telefon: 01 241 3174
Faks: 01 425 28 01
E-naslov: pr@mkz.si

Mladinska knjiga Založba d.d.
Slovenska 29
1000 Ljubljana

E-naslov: info@mladinska.com
Telefon: 01 241 30 00

Postanimo prijatelji!

slika slika slika
  

(c) Mladinska knjiga, vse materialne pravice so last Mladinske knjige.