Ciciban

Oktober 2019

Kaj je Cici Vesela šola?

Vsak mesec obravnava zanimivo, premišljeno izbrano temo. Predstavlja različna področja: kulturno in estetsko vzgojo, socialno učenje, šport, družboslovje, naravoslovje, tehniko …

Prispevki so napisani jasno, zabavno in poljudno, spremljajo jih nazorne ilustracije in fotografije. Vsebine pripravljajo strokovnjaki. Rubrika je  v Cicidoju metodično prilagojena predšolskim otrokom, v Cicibanu pa učencem prvega triletja. Vsaka tema je dopolnjena s seznamom strokovnih in leposlovnih del z določenega področja, ki ga na spletnih straneh pripravlja knjižničarka. Ob koncu šolskega leta otroci preverijo svoje znanje na ciciveselošolskem dnevu: rešujejo zabavne ciciveselošolske vprašalnike in pri tem lahko tudi pomagajo drug drugemu.

Kako do ciciveselošolskih pohval?

K sodelovanju na ciciveselošolskem dnevu prijavi otroka njegova učiteljica oziroma vzgojiteljica v šoli oziroma vrtcu.

Prav vsak otrok, ki sodeluje na ciciveselošolskem dnevu v svojem razredu oziroma skupini, dobi Cici pohvaloR. Tako se bo vsak otrok ob koncu šolskega leta s čim postavil! Vprašalnike in pohvale za vse tekmovalce prejmete brezplačno, prav tako ni pomembno, ali je otrok med naročniki Cicibana ali ne.

Razlogov za sodelovanje v Cici Veseli šoli je torej dovolj.

Uredništvo revij Ciciban in Cicido

In ko otroci prerastejo Cici Veselo šolo?

Vesela šola je izobraževalni projekt za osnovnošolce od 4. do 9. razreda. Izhaja kot posebna priloga revije Pil, na voljo pa je tudi na spletnem portalu www.veselasola.net.

Uredništvo revije Pil


 

 


 

 

slika

Novosti

 

Mladinska knjiga Založba d.d.
Slovenska 29
1000 Ljubljana

E-naslov: info@mladinska.com
Telefon: 01 241 30 00

Postanimo prijatelji!

slika slika slika
  

(c) Mladinska knjiga, vse materialne pravice so last Mladinske knjige.