Vabljeni v trgovine Mladinske knjige. Blizu smo >

Grofu pogodu

Grofu pogodu

4. knjiga iz serije Carlislovi

Anna Harrington

Ross Carlisle, grof Spaldinški, je zadnjih deset let življenja kot vojak in diplomat vzorno služil kroni. Potem pa je odkril zaroto na francoskem veleposlaništvu in si s tem tako rekoč podpisal smrtno obsodbo.

Na poti iz Francije v Anglijo se z malo sreče otrese nasprotnikov, ko barko, s katero potuje v domovino, močan vihar naplavi na devonsko obalo. Ranjen se zgrudi pred hišo Grace Alden. 

Grace je pred desetimi leti pobegnila staremu življenju, da bi obvarovala sina. Dom si je ustvarila daleč od Londona, kjer je nihče ne pozna. Toda nenadoma jo preteklost dohiti, ko se na njenem domačem pragu znajde Ross Carlisle. Pa prav on! Nekoč se ji je zdelo, da bi ji lahko nekaj pomenil … Kmalu se izkaže, da lahko pomagata drug drugemu – ona bo z njim odpotovala v London, kjer si bo opral dobro ime, on pa ji bo pomagal do sinove dediščine.

Anna Harrington je ameriška pisateljica, ki se je nad zgodovinskimi ljubezenskimi romani navdušila, ko je v Veliki Britaniji študirala književnost in dramaturgijo. Takrat je brala dela romantičnih pesnikov in Jane Austen ter raziskovala angleško podeželje. Poleg tega da snuje vedno nove zgodbe o očarljivih plemičih in pogumnih junakinjah, rada potuje in pomaga v dobrodelnih organizacijah.

 

Leto izida: 2020

Število strani: 352

ISBN/EAN: 9789610158561

Mere izdelka: 150 x 210 x 28 mm

Vezava: Trda

Datum izida:

Založba: Mladinska knjiga Založba

Prevajalec: Neža Kralj

Zbirka: Oddih

Knjige istega avtorja

Priporočamo vam tudi

Joe Abercrombie: Odloči naj vojna
Priporočila urednikov

Fantazijski svetovi vabijo

Preglejte priporočila urednikov Mladinske knjige in Cankarjeve založbe – od temeljnih del fantazijske književnosti do sodobnih uspešnic.

Raztrgajmo nebo - poskusno branje

Poskusno branje: Raztrgajmo nebo

Zbirka Esenca - 15 let

Nujno esenčno branje s poglobljenim uvidom

Paolo Giordano Foto Pietro Pesce
Paolo Giordano

Človeške duše ne moremo popredalčkati

Priljubljeni italijanski pisatelj o svojem novem romanu in o življenju po epidemiji.

Menu