Grofu pogodu

Grofu pogodu

4. knjiga iz serije Carlislovi

Anna Harrington

Ross Carlisle, grof Spaldinški, je zadnjih deset let življenja kot vojak in diplomat vzorno služil kroni. Potem pa je odkril zaroto na francoskem veleposlaništvu in si s tem tako rekoč podpisal smrtno obsodbo.

Na poti iz Francije v Anglijo se z malo sreče otrese nasprotnikov, ko barko, s katero potuje v domovino, močan vihar naplavi na devonsko obalo. Ranjen se zgrudi pred hišo Grace Alden. 

Grace je pred desetimi leti pobegnila staremu življenju, da bi obvarovala sina. Dom si je ustvarila daleč od Londona, kjer je nihče ne pozna. Toda nenadoma jo preteklost dohiti, ko se na njenem domačem pragu znajde Ross Carlisle. Pa prav on! Nekoč se ji je zdelo, da bi ji lahko nekaj pomenil … Kmalu se izkaže, da lahko pomagata drug drugemu – ona bo z njim odpotovala v London, kjer si bo opral dobro ime, on pa ji bo pomagal do sinove dediščine.

Anna Harrington je ameriška pisateljica, ki se je nad zgodovinskimi ljubezenskimi romani navdušila, ko je v Veliki Britaniji študirala književnost in dramaturgijo. Takrat je brala dela romantičnih pesnikov in Jane Austen ter raziskovala angleško podeželje. Poleg tega da snuje vedno nove zgodbe o očarljivih plemičih in pogumnih junakinjah, rada potuje in pomaga v dobrodelnih organizacijah.

 

Leto izida: 2020

Število strani: 352

ISBN/EAN: 9789610158561

Mere izdelka: 150 x 210 x 28 mm

Vezava: Trda

Datum izida:

Založba: Mladinska knjiga Založba

Prevajalec: Neža Kralj

Zbirka: Oddih

Priporočamo vam tudi

Urska Fartelj
Urška Fartelj

"Poskušam obuditi okuse iz otroštva."

S svojo novo knjigo se Urška vrača nazaj k naravi, letnim časom in dragoceni kulinarični zapuščini svojih staršev.

Jesenska-2020_Vsebinska

Zakaj je branje pomembno?

Otroci, ki berejo, so uspešnejši.

Svet knjige_Blok
Knjižni klub

Branje nas povezuje. Branje nas osvobaja.

Včlanite se v Svet knjige še danes.

Menu