Pogumni Luka: Narobe teden

Carl-johan Forssén Ehrlin

Luka je pogumen in radoveden deček, ki živi z mamo, očkom in starejšo sestro Emo. Rad se vozi s kolesom, igra s prijatelji, pleza na drevesa in odkriva nove reči.

Ravnokar se je preselil v novo mesto, kjer mora spoznati še veliko vznemirljivega. Ni pa si predstavljal, da bo prvi teden v novem okolju povsem narobe teden!

Otroci so včasih veseli, včasih žalostni, včasih pa gre res čisto vse narobe. Izkušnje pogumnega Luke jim bodo pomagale, da bodo lažje izrazili občutja, kot so bolečina, izguba, strah, prijaznost ali veselje.

Staršem in drugim odraslim pa bo knjiga ponudila orodja, s katerimi bodo obvladali najrazličnejše zaplete, do katerih prihaja v vsakdanjem življenju.

»Švedski psiholog in vedenjski strokovnjak je že s svojo prvo slikanico O zajčku, ki bi rad zaspal doživel izjemen uspeh pri neprespanih starših, knjiga pa je postala svetovna uspešnica.« - Bukla

»Avtor preko vsakdanjih prihod (prvi dan v mali šoli, strah pred temo, okušanje novih jedi, padci na igrišču) mlade bralce na razumljiv način med drugim poduči o tem, kako premagati strah in tesnobo, kako se soočiti z novimi izzivi in kako premagati bolečino.« - Bukla

Leto izida: 2019

Število strani: 32

ISBN/EAN: 9789610153986

Vezava: Trda

Datum izida:

Založba: Mladinska knjiga Založba

Priporočamo vam tudi

Urska Fartelj
Urška Fartelj

"Poskušam obuditi okuse iz otroštva."

S svojo novo knjigo se Urška vrača nazaj k naravi, letnim časom in dragoceni kulinarični zapuščini svojih staršev.

Jesenska-2020_Vsebinska

Zakaj je branje pomembno?

Otroci, ki berejo, so uspešnejši.

Otroska-II-2020_Blok-mala

Za zdravo rast otrok potrebuje vitamine. Da bo uresničil svoje sanje, pa potrebuje knjige in branje.

Preverite našo ponudbo.

Menu