Revije_2020_PIL

PIL

PIL je mesečna revija, ki združuje vse, kar najstnike najbolj zanima, jim pomaga skozi najstniška leta, jih zabava in jim širi obzorja.

Revija, ki najstnikom privzgaja zdrave vrednote

PIL

Starost: Za najstnike
Obseg: 92 strani
Izhaja: Vsak prvi petek. v mesecu
Edicije: Na leto izide 11 številk, od tega je poletna dvojna

 

Izkoristite 15 % popust in številne dodatne ugodnosti!

PIL je več kot revija

Revija PIL vsak mesec prinaša dodatne vsebine. Tako v reviji kot na spletni strani Pil.si.

V novembrski številki ne spreglejte

Pil

Ti&jaz
Kaj storiti, če te sošolke in sošolci ne marajo, če se počutiš osamljenega, izobčenega? Razmišljamo, zakaj se to sploh zgodi, kaj na to vpliva in dodajamo tudi nekaj praktičnih nasvetov. Svetujejo tudi pilovci.

Pil

Test
V testu se sprašujemo, ali smo zelo osamljeni, ali nas ta občutek popade le sem ter tja. Imamo koga, ki mu lahko zaupamo svoje skrbi, koga, ki ga pokličemo, ko se nam zgodi kaj hudega? In s kom najraje klepetamo? 

Pil

Odraščanje
Urška tokrat soli pamet prijateljicam, ne da bi jo za to prav posebej prosile. In se čudi, da nobena ni ravno navdušena nad njenim trudom pri svetovanju. Na koncu se le pogovorijo, kje je težava in kaj si prijatelji lahko dovolijo in česa ne.

Pil

Spletne zvezde
Laura Petrinec je simpatična in talentirana punca, ki jo lahko spremljata na Instagramu, TikToku in YouTubu. Svoje sledilce je prepričala s prikupnostjo, preprostostjo, talentom za petje, lepimi fotografijami in še marsičem. V Pilu najdete pogovor z njo.

Pil

Glasba
Na glasbenih straneh je pesem meseca tokrat Tick Tock v izvedbi Clean Bandita, Mavel in 24Kgolden. Pevka je Miley Cyrus, testirate pa lahko, kako dobro poznate Jasona Derulo. Pogovarjali smo se z MRFY in Sašo Lešnjek. V legendah predstavljamo Stinga.

Pil, teta Justi

Teta Justi
Justi in poštar Geza ugotavljata, da je zdaj čas za pogumne, prilagodljive, iznajdljive in odločne. Justi odgovarja dekletu, ki ima težave s tem, da pove prijateljici, da nista čisto za skupaj, punci, ki bi rada bila fant in deklici, ki je v sporih s starši in bratom, ker nima prostora in miru za učenje.

Vesela šola

Vesela šola:
Pišemo o Vikingih, znamenitih vojščakih s severa, znanih po skrajno surovih in neusmiljenih bojih. Rdečelasi bojevniki pa so bili tudi družinski ljudje, naravno inteligentni in duhoviti. Ste vedeli, da je vsak od njih imel svoj vzdevek?

PIL_Jana Zirkelbach_Intervju
Intervju z urednico

Da delam revijo za najstnike, je moje največje veselje

Jana Zirkelbach o ustvarjanju za najstnike in reševanju njihovih tegob.

Video

Rok Trkaj o reviji PIL

Video

Urednica o reviji PIL

Ti in jaz

Ti in jaz

Kaj si prijatelji lahko dovolijo (in česa ne)

Kaj si prijatelji lahko dovolijo (in česa ne)

UcimSe.com
Učimse.com

Interaktivne naloge, skladne z učnimi načrti.

Preverite.

Menu