Vabljeni v trgovine Mladinske knjige. Blizu smo >

Revije, Gea

PIL

Najboljša revija za najstnike. Združuje vse, kar jih najbolj zanima, jim pomaga skozi najstniška leta, jih zabava in jim širi obzorja.

Revija, ki najstnikom privzgaja zdrave vrednote

PIL

Starost: Za najstnike
Obseg: 92 strani
Izhaja: Vsak prvi petek. v mesecu
Edicije: Na leto izide 11 številk, od tega je poletna dvojna

 

Razvajamo svoje naročnike!

PIL je več kot revija

Revija PIL vsak mesec prinaša dodatne vsebine. Tako v reviji kot na spletni strani Pil.si.

V aprilski številki ne spreglejte

Pil

Ti &jaz
Pišemo o spolnosti, o tem, kdaj smo za spolne odnose dovolj stari, kako se  nanje pripravimo, s kom, kdaj in kje naj bo prvič in kje lahko o spolnosti izvemo več. Svetujejo tudi pilovci. 

Pil

Test
V testu se sprašujemo, s kom se pogovarjate o spolnosti. Je na internetu res največ in najbolj primernih vsebin? So pri pogovorih glavni starši, vrstniki ali le splet?

Pil

Odraščanje
Urška ima vsega dovolj. Korone, omejitev, druženja z maskami, šole z veliko testi, obveznosti poleg šole, staršev, tečnih prijateljic, telovadbe za boljšo postavo, pomanjkanja časa za vse… Na koncu se odloči, da bo kaosu vendarle naredila red – vsaj v svoji glavi. 

Pil

Spletne zvezde
MrBeast ali v prevodu gospod Zver je na YouTubu našel čisto posebno nišo – dobrodelnost na izjemno zabaven način. Za svoje videe je pokupil že vso trgovino, preživel 24 ur pod vodo, prodajal avtomobile po par dolarjev in neznance presenetil z veliko denarja. Ima skoraj 10 milijard sledilcev. Objavljamo intervju.

Pil

Glasba
Na glasbenih straneh je pesem meseca tokrat Go Crazy Chrisa Browna in Young Thuga. Pevka mesca je Cardi B. Preizkusite lahko, kako dobro poznate Red Velvet, preberete intervju z Leo Sirk ter novičke o rockerskih bendih, si ogledate glasbene parodije in v legendah preberete članek o Guns N' Roses.

Pil

Teta Justi
Justi s poštejem Gezo in sosedom Milivojem nazdravlja vsem šolarjem, ki so zdržali muko šolanja na daljavo v upanju na izboljšanje epidemije. Svetuje pa dekletu, ki ima težavo  s prestrogo mamo in krivičnim očimom, punci, ki jo je strah prvih spolnih odnosov in kronični lažnivki, ki se ne more znebiti laganja. 

 

Pil

Vesela šola
V Veseli šoli pišemo o vitaminih in mineralih, o tem, kje so, kako delujejo, kje jih najdemo, kako priprava hrane vpliva na njih. V prilogi najdemo preglednico vira vitaminov in njihove vloge v našem telesu.

PIL_Jana Zirkelbach_Intervju
Intervju z urednico

Da delam revijo za najstnike, je moje največje veselje

Jana Zirkelbach o ustvarjanju za najstnike in reševanju njihovih tegob.

Kako prepoznaš prijatelja v stiski?

Kako prepoznaš prijatelja v stiski?

Buljenje v zaslon

Buljenje v zaslon

Zadnje čase res velikokrat počutim, kot da me je vse preplavilo.

Vsega imam dovolj!

UcimSe.com
Učimse.com

Interaktivne naloge, skladne z učnimi načrti.

Preverite.

Menu