PIL_Hero_1

PIL

PIL je mesečna revija, ki združuje vse, kar najstnike najbolj zanima, jim pomaga skozi najstniška leta, jih zabava in jim širi obzorja.

Revija, ki najstnikom privzgaja zdrave vrednote

PIL

Starost: Za najstnike
Obseg: 92 strani
Izhaja: Vsak prvi petek. v mesecu
Edicije: Na leto izide 11 številk, od tega je poletna dvojna

 

PIL je več kot revija

Revija PIL vsak mesec prinaša dodatne vsebine. Tako v reviji kot na spletni strani Pil.si.

V julijski številki ne spreglejte

Pocitnice doma

Počitnice doma? Kaj poleg lenarjenja lahko počnemo na počitnicah, da se bomo imeli fino, tudi če smo doma in ne potujemo nikamor? Je res, da lahko doživimo nekaj še veliko lepšega, če smo prisiljeni najti nove možnosti?

Si kaj pustolovskega duha

Si kaj pustolovskega duha? V testu se lahko vprašamo, ali smo dovolj iznajdljivi in si znamo polepšati dni tudi v manj prijetnih okoliščinah? Odgovori so v testu.

Pil odraščanje

Vsak ima svojo resnico! V poletnem vzdušju se Urška spopada  s tem, kako naj se približa simpatiji tudi v realnem, ne le virtualnem svetu. In hecno, enako se sprašuje tudi njena simpatija. Kdo bo prvi izbral pogum?

Liza Koshy

Liza Koshy je dekle z izjemnim smislom za humor. Gledalce prepriča z neverjetno energijo. Spoznajmo youtuberko, voditeljico, režiserko in igralko Lizo.

Glasba

Poletna pesem meseca je Stuck With U, kjer sta združila moči Ariana Grande in Justin Bieber. Predstavljamo pesem in zanimivosti ob snemanju. Pevka meseca je tokrat Lady Gaga, ki je konec maja izdala svoj šesti studijski album. Poslušalci in kritiki so navdušeni. Poklepetali smo z BQL in Žanom Serčičem in se preizkusili, koliko vemo o Katy Perry.

Teta Justi

Teta Justi se z Gezo in sosedom Milivojem odpravlja po skritih in lepih kotičkih Slovenije in nam svetuje: nahrbtnik na rame, pot pod noge in gremo…. Svetuje  pa obupanemu dekletu iz rejniške družine, štirinajstletnici, ki ima težave s prijatelji  in trinajstletnici, zaljubljeni v trenerja.

Vesela šola 50 let

Vesela šola praznuje 50 let. In ker je to zares častitljiva številka, smo se ozrli v njeno zgodovino s pomočjo urednic, ki so jo ustvarjale skozi čas, svoja razmišljanja pa so podali tudi aktualni pisci vesele šole, mentorice, učenke in starši, pa nekateri znani Slovenci in seveda zdajšnja veselošolska družina.

Izkoristite 15 % popust in številne dodatne ugodnosti!

PIL_Jana Zilkerbach_Intervju
Intervju z urednico

Da delam revijo za najstnike, je moje največje veselje

Jana Zirkelbach o ustvarjanju za najstnike in reševanju njihovih tegob.

PIL_Dec_Teta-Justi
Iz revije PIL

Najboljša teta Justi

Teta Justi PILovcem pomaga razumeti skrbi in dileme odraščanja.

Počitnice doma

Počitnice doma

Otok Poveglia

Dvanajst strahov otoka Poveglia

Šolska 2020 - Polovični

Vse za šolo in odmore v Mladinski knjigi

Pri nas dobite vse, brez stresa in skrbi.

Menu