V času, ko so trgovine zaprte, lahko našo ponudbo varno in udobno nakupujete prek spleta, telefona ali elektronske pošte. Preverite.

Revije, Gea

PIL

Najboljša revija za najstnike. Združuje vse, kar jih najbolj zanima, jim pomaga skozi najstniška leta, jih zabava in jim širi obzorja.

Revija, ki najstnikom privzgaja zdrave vrednote

PIL

Starost: Za najstnike
Obseg: 92 strani
Izhaja: Vsak prvi petek. v mesecu
Edicije: Na leto izide 11 številk, od tega je poletna dvojna

 

Razvajamo svoje naročnike!

PIL je več kot revija

Revija PIL vsak mesec prinaša dodatne vsebine. Tako v reviji kot na spletni strani Pil.si.

V januarski številki ne spreglejte

Pil, januar 2021

Ti &jaz
Zakaj smo žalostni? je naslov januarske teme v Pilu, saj dobivamo veliko pisem, ki govorijo o tesnobi. Je to posledica časa, v katerem živimo? O tem se sprašujejo strokovnjaki in podajajo tudi nasvete, kaj storiti, ko se nas loti tesnoba. Svetujejo tudi pilovci.

Pil, januar 2021

Test
V testu se sprašujemo, kako naj se sprostimo v času, ki ga trenutno živimo in je za ljudi zelo težek. Zdaj, ko se ne smemo družiti, ko ne moremo v šolo niti ne na izlet v drugo občino, je to veliko težje. Vseeno poskušamo razmišljati, kaj je najbolj ustrezno v teh oteženih okoliščinah, in ali smo temu kos ali ne.

Pil, januar 2021

Odraščanje
Urška se po praznikih znajde v stiski, saj je korona čas že sam po sebi vplival na številko na tehtnici, zdaj pa še prazniki z vsemi sladkarijami in drugimi dobrotami vred in o, joj, številka je še bolj poskočila. Treba bo shujšati, toda kako?

Pil, januar 2021

Glasba
Na glasbenih straneh je pesem meseca tokrat Life Goes On skupine BTS. Pevka je Dua Lipa, testirate pa lahko, kako dobro poznate Demi Lovato.  Pogovarjali smo se z Žanom Serčičem. V legendah predstavljamo metal bend Slayer.

Pil

Teta Justi
Justi nas opogumlja, da bomo kmalu spet dobre volje, normalni, zaljubljeni, mladostno razigrani, in da bo tudi ona s poštarjem Gezo ter sosedom Milivojem spet za mizo, ob kavici, čaju in trdih piškotih igrala tarok. Svetuje pa dekletu, ki ga skrbi onesnaženje planeta, depresivni deklici in zaljubljeni punci.

PIL_Jana Zirkelbach_Intervju
Intervju z urednico

Da delam revijo za najstnike, je moje največje veselje

Jana Zirkelbach o ustvarjanju za najstnike in reševanju njihovih tegob.

Ti in jaz, PIL; december 2020

Kako veš, če je vate?

Kaj je narobe z mojimi starši?!

Kaj je narobe z mojimi starši?!

Ti in jaz

Ti in jaz

Kaj si prijatelji lahko dovolijo (in česa ne)

Kaj si prijatelji lahko dovolijo (in česa ne)

UcimSe.com
Učimse.com

Interaktivne naloge, skladne z učnimi načrti.

Preverite.

Menu