Center Oxford

Največ za učenje tujih jezikov

Center Oxford je največji slovenski ponudnik in distributer tujejezične literature za učenje tujih jezikov. Smo vodilni v Sloveniji na področju učbenikov za učenje tujih jezikov. Omogočamo celostno podporo pri učenju tujih jezikov: od zelo zgodnjega učenja do tretjega življenjskega obdobja.

Usmeritve v obdobju izrednih razmer

Spoštovani učitelji,

V luči sprememb učnega procesa in poudarka na učenju na daljavo vam z našim ekskluzivnim partnerjem Oxford University Press nudimo veliko tovrstnih vsebin na povezavi: https://elt.oup.com/?cc=si&selLanguage=en Izberite opcijo Discover online resources in poiščite vsebino, ki vam ustreza.

Na voljo so vsebine za

  • učitelje,
  • učence/dijake,
  • starše in
  • odrasle v učnem procesu.

Med njimi so prosto dostopna spletna gradiva, strokovni članki, webinarji idr.

Gotovo že dobro poznate Oxford Teachers' Club. Če ste že včlanjeni, vas vabimo, da ga ponovno raziščete. Če ga še ne poznate, vas vabimo, da se povsem brez obveznosti včlanite in našli boste veliko uporabnega, tako za sedanje razmere kot za delo sicer.

Uporabnike OUP učbenikov želimo spomniti na e-vsebine, ki so vam že na voljo (preko kod za učitelje in učence/dijake) in jih morebiti še niste aktivirali:

 

Uporabnikom OUP spletnih platform, za katere je dostop mogoč preko kod, kot so:

  • Oxford Learner's Bookshelf,
  • Online Practice in
  • Oxford Learn,

sporočamo, da za kode za brezplačni dostop do e-gradiv pišete na elektronski naslov: bojana.mihelac@mk-trgovina.si. Če imate tehnične težave, ki so povezane s kodami in dostopi, pa se obrnite na e-naslov: eltsupport@oup.com

NAVODILA ZA REGISTRACIJO S KODAMI:

Vaš Center Oxford

 

Center Oxford Logo

Mladinska knjiga Založba d.d.
Slovenska 29
1000 Ljubljana

E-naslov: info@mladinska.com
Telefon: 01 241 30 00

Postanimo prijatelji!

slika slika slika
  

(c) Mladinska knjiga, vse materialne pravice so last Mladinske knjige.