Skip Navigation LinksDomovRevijePoverjeništvo

Jesenska akcija 2018-19

Spoštovana poverjenica, spoštovani poverjenik!

»Povej mi in bom pozabil. Pokaži mi in si bom zapomnil. Vzbudi mi zanimanje in bom razumel,« pravi kitajski pregovor.

Pomembno vlogo pri vzbujanju zanimanja za najrazličnejše teme, predvsem pa za branje, ki je v času, ko smo na vsakem koraku obdani s tehnologijo in zasloni, vedno pomembnejše, imajo tudi revije.

Vendar le, če so vsebinsko kakovostne, vizualno privlačne, predvsem pa prilagojene starosti in zanimanjem bralcev. Dokaz kakovosti revij Mladinske knjige je gotovo tudi tradicija izhajanja – letos sta slavljenki reviji Pil in Cicido. Pil praznuje 70., Cicido pa 20. obletnico izhajanja.

Veseli nas, da spet vse več šol in vrtcev tudi na podlagi priporočil Ministrstva za šolstvo, izobraževanje in šport odpira vrata kakovostnim revijam in jih na roditeljskih sestankih predstavlja staršem. Za vašo pomoč pri tem že vnaprej iskrena hvala.

Še vedno velja, da je najugodnejše naročilo revij prav v vrtcu ali šoli: 20 % popusta ponujamo pri naročilu posamezne revije, 30 % popusta pa pri naročilu kompleta katerih koli dveh revij Mladinske knjige.

Tudi letos naročniki novembra prejmejo naročniško darilo, ob tem pa še dodatno ugodnost v vrednosti 14,90 €: BREZPLAČEN dostop do nalog na vse bolj priljubljenem interaktivnem portalu za učenke in učence www.UČIMse.com za razred in predmet po svoji izbiri (naročniki Cicidoja pa do nalog za predšolske malčke).

Doživetja ob tiskani reviji bomo še pogosteje nagrajevali z interaktivnimi doživetji (dodatne vsebine, fotografije, videoposnetki, zvočni posnetki …) s pomočjo brezplačne aplikacije HP Reveal.

Že lani smo predstavitvena gradiva za Cici zabavnik, Pil in Moj planet povezali s privlačnimi nagradnimi igrami (gradivo v obliki plakata s posterjem in nagradnim kvizom). Letos smo za starejše, zahtevnejše in bolj vedoželjne bralce podoben predstavitveni plakat pripravili še za revijo Gea, v nagradnih igrah pa lahko letos sodelujejo tudi bralci revij Cicido in Ciciban.

Revije Mladinske knjige ostajajo tudi odličen vir učnih gradiv. Namige za delo v razredu najdete na tukaj.

Iskrena hvala za vašo predanost in uspešno šolsko leto!


Monika Jagodič Gobec
vodja sektorja Prodaja in promocija izobraževalnih vsebin

 

Poglejte si brošuro za poverjenike, v kateri najdete vse potrebne informacije v zvezi s poverjeniškim delom.

 

Učna gradiva

Na spletni strani so za vas poverjenike dostopna dodatna učna gradiva, ki vam bodo v pomoč pri pedagoškem procesu.

Kompleti revij

Letos možnost naročila kompleta katerih koli revij!

Informacije in naročanje

Mladinska knjiga Založba d.d.
Slovenska 29
1000 Ljubljana

E-naslov: info@mladinska.com
Telefon: 01 241 30 00

Postanimo prijatelji!

slika slika slika
  

(c) Mladinska knjiga, vse materialne pravice so last Mladinske knjige.